Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε σε σταθμό του μετρό στο Κουίνς επειδή… τόλμησε να μην μιλήσει σε άγνωστο!

Όταν η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε και αγνόησε τον άγνωστο άνδρα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος την έσυρε στο πάτωμα και τη χτύπησε στον τοίχο, τη γρονθοκόπησε και την κλώτσησε στο πρόσωπο και στο σώμα

Ηαστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για βίαιη επίθεση μέσα σε σταθμό του μετρό στο Κουίνς, η οποία καταγράφηκε σε κάμερα. Όλα έγιναν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, με τις αρχές να σημειώνουν ότι ένας άντρας πλησίασε μια 33χρονη και προσπάθησε να πιάσει κουβέντα μαζί της, σύμφωνα με το ABC, και στη συνέχεια την ακολούθησε στον ημιώροφο.

Όταν η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε και αγνόησε τον άγνωστο άνδρα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος την έσυρε στο πάτωμα και τη χτύπησε στον τοίχο, τη γρονθοκόπησε και την κλώτσησε στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ένας περαστικός προσπάθησε να παρέμβει, αλλά ο άνδρας απομακρύνθηκε αμέσως μόλις τον είδε. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Το θύμα, το οποίο φαίνεται να είναι φύλακας ασφαλείας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό, αλλά μη απειλητικό για τη ζωή της τραυματισμό στο μάτι.

«Ξέρετε πόσο φοβισμένη είμαι τώρα; Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που φοβόταν», δήλωσε το θύμα Elizabeth Gomes. «Μιλούσε για τον διάβολο. Μιλούσε για ένα σωρό ανοησίες», είπε η ίδια.

Ο σύζυγος της Gomes είναι συντετριμμένος και έξαλλος. Ο ύποπτος, ο 41χρονος Waheed Foster, κατηγορείται για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Το 1995, πηγές της αστυνομίας λένε ότι, ο Foster συνελήφθη για τη δολοφονία της 82χρονης θετής γιαγιάς του μετά από άγριο ξυλοδαρμό. Ήταν μόλις 14 ετών.

Έξι χρόνια αργότερα, συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε την 21χρονη αδελφή του με κατσαβίδι. Στη συνέχεια, το 2010, συνελήφθη για επίθεση σε τρεις εργαζόμενους στο ψυχιατρικό κέντρο Creedmore, όπου και νοσηλευόταν.

Πηγή: skai.gr