«The Mother»: Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια σε ταινία δράσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Halftime» στο Φεστιβάλ Tribeca 2022, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, στη Νέα Υόρκη. VIA ASSOCIATED PRESS

 

Είκοσι χρόνια μετά το συναρπαστική «Enough», η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει με νέα ταινία, το φιλμ δράσης «The Mother», από τη σκηνοθέτη της «Mulan» Νίκι Κάρο και το Netflix.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η πολυσχιδής καλλιτέχνις ενσαρκώνει μια δολοφόνο που «ενώ κρύβεται από αδίστακτους εχθρούς, που την αναζητούν και την καταδιώκουν, αναγκάζεται να φανερωθεί προκειμένου να προστατεύσει την κόρη της την οποία εγκατέλειψε πριν χρόνια».

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου διαδικτυακού event Tudum, που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο, αρχίζει με την ηθοποιό να γυμνάζεται σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος, προετοιμάζοντας μυαλό και σώμα, αλλά και τον οπλισμό της, για τις μάχες που ενδέχεται να προκύψουν.

Μετά την απαγωγή της κόρη της, επιστρέφει στη δράση, και έρχεται αντιμέτωπη με τους εχθρούς της τόσο στους δρόμους της πόλης όσο και εκτός.

«Είδες τι μας περιμένει εκεί έξω», λέει η Λόπεζ στην κόρη της που την υποδύεται η Λούσι Πάεζ. «Και δεν θα σταματήσει».

Στο «The Mother», το σενάριο του οποίου έγραψε η παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «Lovecraft Country», Μίσα Γκριν, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ομάρι Χάρντγουικ, Πολ Ρέισι, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και ο Τζόσεφ Φάινς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η ταινία είναι η πρώτη μεγάλου μήκους παραγωγή, στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας της Τζένιφερ Λόπεζ, Nuyorican Productions με το Netflix.

Η Λόπεζ συνεργάστηκε στο παρελθόν με το Netflix στο ντοκιμαντέρ «Jennifer Lopez: Halftime», το οποίο παρουσίαζε την καριέρα της στη μουσική, τη μόδα και τον κινηματογράφο. Ενώ πρόκειται να τη δούμε σύντομα και στη ρομαντική κομεντί της Amazon «Shotgun Wedding» μαζί με τους Τζος Ντουχάμελ, Λένι Κράβιτς και Τζένιφερ Κούλιτζ.

Το «The Mother» πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix το 2023.

huffpost.gr