ΜΟΔΑ: Barbiecore

Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Σχεδόν όλες οι γυναίκες σας κορίτσια έχουμε θαυμάσει τον θαυμαστικό κόσμο της Barbie. Μια κούκλα με ροζ γκαρνταρόμπα, με ωραίες αναλογίες και υπέροχα μαλλιά. Η Barbie έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές κοριτσιών, ενώ έχει εμπνεύσει τον κόσμο του κινηματογράφου και της μόδας.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, η αγαπημένη απόχρωση του Pierpaolo Piccioli, creative director του οίκου Valentino είναι το hot pink ή φούξια. Παρουσίασε 48 διαφορετικά φούξια looks για την φθινοπωρινή σεζόν. Μαζί του μάλιστα φαίνεται πως συμφωνούν οι οίκοι Chanel και Versace. Αυτή η τόσο έντονη και χαρούμενη απόχρωση πρόκειται να κάνει τα σύνολα του φθινοπώρου να αποπνέουν μία φρεσκάδα και αισιοδοξία.

Ο Pierpaolo Piccioli έβαλε τις βάσεις για να γεννηθεί το Barbiecore. Στο fashion show του παρευρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz και της μόδας ντυμένα με ανάλογα φούξια outfits, που έφεραν την υπογραφή Valentino. Από εκείνη την ημέρα και μετά συναντάμε στις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις τα φούξια σχέδια του. Από τις Κάννες και το μουσικό φεστιβάλ Coachella έως το Met Gala, οι fashionistas ενσάρκωσαν τη Barbie με τη βοήθεια του σχεδιαστή.

Οι trendsetters, πλέον, φορούν girly ροζ outfits και οι Megan Fox, Ariana Grande, Anne Hathaway και Hailey Bieber γίνονται οι νέες Barbie δίνοντας περισσότερο στιλιστικό υλικό στο Barbiecore για να το υιοθετήσει κάθε κοπέλα.