Έλληνας δικηγόρος της Τασμανίας φιναλίστ για το διεθνές βραβείο «Καλύτερου Ομιλητή της Χρονιάς»

«Θεωρώ την επικοινωνία όσο και τη δημόσια ομιλία ως βασικές δεξιότητες για την επιτυχία. Μπορεί να είστε τεχνικά άριστοι, αλλά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τις γνώσεις σας με τρόπο που να μπορούν να κατανοηθούν από άλλους, δεν θα θεωρηθείτε χρήσιμοι», δήλωσε ο Theo Kapodistrias.

 

Ο πολυβραβευμένος ομογενής δικηγόρος, Theo Kapodistrias, είναι μεταξύ των φιναλίστ για το βραβείο του Καλύτερου Ομιλητή της Χρονιάς, στα Διεθνή Βραβεία Προπονητών Δημόσιας Ομιλίας (International Coaches Awards).

Ο Theo Kapodistrias, με έδρα το Χόμπαρτ της Τασμανίας και καταγωγή από τη Λέσβο, λειτουργεί επιμορφωτικά προγράμματα στη δημόσια ομιλία, και την επικοινωνία. Έχει αναγνωριστεί για το έργο του ως χαρισματικός ομιλητής, εμπνέοντας άλλους μέσω των βασικών του μηνυμάτων.

«Ήταν μια πραγματικά συναρπαστική περίοδος. Μπόρεσα να μιλήσω σε μερικές υπέροχες εκδηλώσεις, να συνεργαστώ με σπουδαίες επιχειρήσεις για να διευκολύνω εργαστήρια και να προπονήσω άτομα ώστε να γίνουν ισχυροί επικοινωνιολόγοι. Η αναγνώριση για ένα τέτοιο βραβείο κάνει πραγματικά τη δουλειά να αξίζει τον κόπο», δήλωσε ο κ. Kapodistrias.

Ο κ. Kapodistrias εργάζεται ως νομικός και εμπορικός διευθυντής στο Tourism Tasmania, και λειτουργεί παράλληλα την επιχείρησή του ΤΗΕΟ Kapodistrias (www.theokap.com.au).

Εργάζεται επίσης εθελοντικά ως εκτελεστικός διευθυντής, και επικεφαλής της επιμέλειας του TEDxHobart. Είναι επίσης παρουσιαστής του Podcast Craft Messages That Matter.

Τα Διεθνή Βραβεία «International Coaches Awards» είναι ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα χορήγησης βραβείων που αναγνωρίζει τον αντίκτυπο και την επιρροή που έχουν πετύχει οι Coaches, οι ομιλητές, οι υπνοθεραπευτές και ειδικοί σύμβουλοι νευρογλωσσικού προγραμματισμού, με πελάτες τους σε όλον τον κόσμο.

Ο κ. Kapodistrias μιλάει για τη δύναμη της επικοινωνίας και της δημόσιας ομιλίας και για το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούνται αυτές οι βασικές δεξιότητες στο χώρο εργασίας και στις επιχειρήσεις.

«Θεωρώ την επικοινωνία όσο και τη δημόσια ομιλία ως βασικές δεξιότητες για την επιτυχία. Μπορεί να είστε τεχνικά άριστοι, αλλά αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε τις γνώσεις σας με τρόπο που να μπορούν να κατανοηθούν από άλλους, δεν θα θεωρηθείτε χρήσιμοι. Κατάφερα να εμπνεύσω το ακροατήριο μου και να συνεργαστώ με άτομα ώστε να ξεφύγουν από πεποιθήσεις που τους περιορίζουν και να γίνουν αποτελεσματικοί επικοινωνιολόγοι», δήλωσε ο κ. Kapodistrias.

Η τελετή απονομής των Διεθνών Βραβείων Προπονητών θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Gold Coast.

Περισσότερες πληροφορίες για τον χαρισματικό ομογενή στην ιστοσελίδα του www.theokap.com.au