Ο Μαρτίνς πηγαίνει στην Αγγλία για να αναλάβει τη Χαλ του Πέλκα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ταξιδεύει στην Αγγλία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ, ομάδας της Championship, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον Ολυμπιακό, καθώς η πορτογαλική record αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ιδιοκτήτης της ομάδας της ομάδας της Championship είναι ο Ατζούν Ιλιτσαλί, ενώ στην αγγλική ομάδα αγωνίζονται ο διεθνής πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και της Φενέρμπαχτσε (από την οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Χαλ), Δημήτρης Πέλκας.

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια για να συνεργαστούν.

Μέχρι πρότινος προπονητής της Χαλ ήταν ο Γεωργιανός Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο της κακής εκκίνησης της ομάδας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές.