Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Νωρίτερα η 37χρονη απολογήθηκε στην ανακρίτρια, στην οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται

Την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας διέταξαν οι αρχές μετά την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα.

Στο άκουσμα της κοινής απόφασης εισαγγελέα και ανακρίτριας, η μητέρα της 12χρονης άρχισε να ουρλιάζει, ενώ οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος υπεράσπισης της μητέρας, δήλωσε μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της 37χρονης, ότι η 12χρονη κατέθεσε για τρίτη φορά και δήλωσε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, ενώ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η απόφαση ελήφθη με ελάχιστα στοιχεία και βιαστικά.

Όσον αφορά στους λογαριασμούς και τα ποσά που είχαν κατατεθεί στη μητέρα, η κυρία Ταραχοπούλου δήλωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί από τον 53χρονο, αλλά από άλλο άτομο, του οποίου το όνομα και το επωνυμο γνωρίζουν οι αρχές, αλλά δεν έχει συλληφθεί.

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια

Νωρίτερα, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης από τον Κολωνό εμφανίστηκε στην αανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη απολογία αρνήθηκε καθε κατηγορία που της αποδίδεται. Στο πλευρό της έξω από το κτήριο 10, βρίσκονται η θεία της 12χρονης και τα δυο ενήλικα παιδιά της.

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες και η θεία και η μεγαλύτερη αδελφή του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Κολωνό.

Οι καταθέσεις ελήφθησαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Η μεγαλύτερη αδελφή του κοριτσιού είναι 19 ετών, ενώ η θεία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αποκάλυψη της τραγωδίας και των βασανιστηρίων που ζούσε το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες φέρονται να υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει σχέση την εκπόρνευση του παιδιού της, ενώ στο πλευρό της μητέρας του στάθηκε και ο ενήλικος γιος της.

Προθεσμία πήραν οι τρεις

Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν νωρίτερα οι τρεις εκ των συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση.

Και οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Οι τρεις άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο, έναν 36άχρονο και έναν άντρα 34 ετών.

Πηγή: skai.gr