Ολυμπιακός: Ψάχνεται για τουλάχιστον έναν στόπερ για τον Γενάρη

Ο Ολυμπιακός δείχνει πως έχει αρχίσει να ψάχνεται για τα καλά για το λιγότερο έναν στόπερ για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ένα θέμα που έχει προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνάς του. Μία θέση που τον απασχολεί από το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά και κρατά μέχρι σήμερα. Μία θέση που στον πειραϊκό σύλλογο θα ήθελαν να είχαν εξελιχθεί πιο καλά τα πράγματα από αγωνιστικής μεριάς.

Πάμε να δούμε όμως το status με τους σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχοντας χάσει τον Μανωλά που πήγε με μεταγραφή – ως γνωστόν – στη Σάρζα έμειναν με τους Σωκράτη, Μπα, Σισέ και Ρέτσο. Και οι τέσσερις αυτοί παίκτες έβγαλαν θέματα τραυματισμών – ετοιμότητας ενώ κανένας εξ αυτών δεν είχε την απαιτούμενη σταθερότητα. Μπορεί να αποτελέσει μία εξαίρεση ο Ρέτσος που δεν έχουμε δει παρά λίγο σε σχέση με τους άλλους σέντερ μπακ.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο ότι θέλουν να κινηθούν για τουλάχιστον έναν στόπερ για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Να κλείσουν τουλάχιστον δηλαδή έναν σέντερ μπακ για βασικό διότι πρακτικά δεν είναι και λύση για το υπόλοιπο της σεζόν να παίξουν τα εξάρια της ομάδας στόπερ. Δεν είναι καθόλου απίθανο δε ο Ολυμπιακός να στραφεί σε παίκτες για τους οποίους είχε ψαχτεί είτε το καλοκαίρι είτε την περίοδο των ελεύθερων παικτών. Και βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για προσθήκες και σε άλλες θέσεις για τον Ιανουάριο.

Οι υπάρχοντες καθαρόαιμοι στόπερ στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Ουσεϊνού Μπα
Παπέ Αμπού Σισέ
Παναγιώτης Ρέτσος