Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/11)

Το Μουντιάλ στο Κατάρ συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής για τον 5ο και 6ο όμιλο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Κυριακής

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ συνεχίζεται την Κυριακή με τον 5ο και 6ο όμιλο, με την κόντρα μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας να δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι, στις 12:00, με την αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Κόστα Ρίκα για τον 5ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα μετά από την πρεμιέρα, με τους μπλε σαμουράι να θριαμβεύουν με 2-1 επί της Γερμανίας και την Κόστα Ρίκα να γνωρίζει ιστορική συντριβή με 7-0 από την Ισπανία

Ακολουθεί στις 15:00 το ματς του Βελγίου με το Μαρόκο για τον 6ο όμιλο, με τους Ευρωπαίους να έχουν πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στον Καναδά αλλά να έχουν προβληματίσει με την εμφάνισή τους και τους Αφρικανούς να έχουν πάρει τον βαθμό στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στους Κροάτες.

Για τον ίδιο όμιλο, παίρνουν τη σκυτάλη στις 18:00 η Κροατία και ο Καναδάς που κοντράρονται μεταξύ τους, με στόχο και των δύο να είναι το τρίποντο που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τέλος, στις 21:00, υπάρχει η μεγάλη κόντρα της Ισπανίας με την Γερμανία, με τη φούρια ρόχα να έχει την ευκαιρία με νίκη να κλειδώσει την πρόκριση και την “Μάνσαφτ” να είναι με την πλάτη στον τοίχο και να κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό λόγω της διαφοράς τερμάτων, ειδικά αν η Ιαπωνία κερδίσει την Κόστα Ρίκα νωρίτερα.

 

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε