Το Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29 Δεκεμβρίου !

Το Agrinio Santa Run επιστρέφει στις 29 Δεκεμβρίου 2022 και καλεί μικρούς και μεγάλους, να γίνουν Άγιοι Βασίληδες που θα μεταφέρουν την Φλόγα της Αγάπης και της Προσφοράς!

Tο Agrinio Santa Run μετά το «διάλειμμα» λόγω του κορωνοϊού επιστρέφει μετά τον Δεκέμβριο του 2019 και δίνει ραντεβού στο κέντρο της πόλης.

Τους αγώνες ενός και πέντε χιλιομέτρων διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και είναι αφιερωμένος στον σύλλογο Φλόγα.

Για εγγραφές πατήστε εδώ
Λίγα λόγια για τη Φλόγα:

Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα, συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες, μοιραζόμαστε τους φόβους και τις αγωνίες τους και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Η προκήρυξη των αγώνων για το 4ο Agrinio Santa Run

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και με την συμμετοχή αθλητικών συλλόγων της πολης μας,διοργανώνουν τον 4th Agrinio Night Run ημέρα Πεμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022.
Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στην Φλόγα (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια)

Αγώνας δρόμου : 1000 μέτρα για μικρά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών & 5000 μέτρα για μεγάλους 15 ετών και πάνω.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: 4th Agrinio Santa Run

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΡΙΝΙΟ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 km: ώρα 19:00 Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

Αφετηρία- Διαδρομή 5000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Μπαιμπά – Θεοτοκοπούλου- Αγ. Χριστοφόρου –Υψηλάντου – Ι. Σταικου – Σαλακου-Καζαντζή-Τσικνιά– Πλατεία Ειρήνης – Σκαλτσοδήμου – Βλαχοπούλου – Προυσσιωτισσης-Καζαντζάκη– Ε. Βενιζέλου-Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή-Γοργοποτάμου- Παναγοπούλου-Χαριλάου Τρικουπη
Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 km: ώρα 18:30 Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)
Αφετηρία- Διαδρομή 1000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Παπαστράτου – Σουλίου – Ζωοδόχου Πηγής – Σ. Τσικνιά – Καζαντζη – Ηλ. Ηλιού .

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

Ο Αγώνας θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ

Στο Αγώνισμα των 5 km, στους τρεις (3) πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.
Σε όλους τους αθλητές-τριες που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
Έγραφες του Αγώνα: Οι εγγραφές των αγώνων θα είναι μέχρι Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 5 km & 1 km θα γίνονται στα Γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Πλατεία Μαβίλη (πρώην σιδηροδρομικού σταθμού τρένου) Τηλέφωνο πληροφοριών: 26413 60681-83-84.

Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου του ενός (1) km μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης από ώρα 08:00 – 14:00 και από 17:00 εως 21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και στους: Κωνσταντίνο Ρόμπολα, Αθανάσιο Δασκαλή, αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής υγείας τους.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, της διαδρομής.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή -τρια, που θα συμμετέχουν στα 5 km αφού όλοι οι συμμετέχοντες – χουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά, μελομακάρονα, ρόφημα σοκολάτας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το αντίτιμο της συμμετοχής και στους δυο δρόμους ( 5km & 1km) ανέρχεται στα 10€. Οι συμμετέχοντες στα 5 km και στο 1Km με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν τεχνικό μπλουζάκι ή στολή Άη-Βασίλη

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατά την εγγραφή τους οι αθλούμενοι και με την παραλαβή των αριθμών θα καταβάλλεται στο Σύλλογο το παραπάνω αντίτιμο αντίστοιχα στα 5km & 1km.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Στα τηλέφωνα 6948687220 & 6942890255
Email:scoufislabros@yahoo.com

kostasworkout@hotmail.com

Μπορειτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και να ενημερώνεστε ταυτοχρονα για τις δράσεις.

Agrinio Santa Run
4th Agrínio Santa Run