Ορκίστηκε για δεύτερη θητεία ο οικονομικός διευθυντής Φλόριδας Τζίμυ Πατρώνης

Ο οικονομικός διευθυντής της Φλόριντα Τζίμι Πατρώνις ορκίστηκε στις 3 Ιανουαρίου για τη δεύτερη θητεία του. Photo: Courtesy of CFO Patronis’ office

Φλόριδα.- Στην δέσμευση ότι θα συνεχίσει την «σκληρή δουλειά» προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα υπάρχει «σεβασμός στα χρήματα των φορολογούμενων της Φλόριδας», προχώρησε ο ομογενής διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας, Τζίμυ Πατρώνης (Jimmy Patronis), μετά και την επίσημη ανανέωση της θητείας του, που επισφραγίστηκε με την ορκωμοσία στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο κ. Πατρώνης, ο οποίος ορκίστηκε μαζί με τον κυβερνήτη Ρον ντε Σάντις (Ron DeSantis), την γενική εισαγγελέα Ασλεϊ Μούντι (Ashley Moody) και τον νεοεκλεγέντα διευθυντή Αγροτικού Τομέα, Ουίλτον Σίμπσον (Wilton Simpson), τόνισε ότι θα παραμείνει αφοσιωμένος στα καθήκοντά του αλλά και τους πολίτες της Φλόριδας.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ξεκινάω την δεύτερη θητεία μου ως διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Φλόριδας και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το εκλογικό σώμα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να κρατήσουμε την Φλόριδα ελεύθερη και να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει σεβασμός στα δολάρια των φορολογούμενων, οι ένστολοι υποστηρίζονται και πως θα θέτουμε προ των ευθυνών τους εκείνους που διαπράττουν απάτες, κατασπαταλούν και καταχρήζουν», τόνισε ο κ. Πατρώνης.

Στην συνέχεια, ο ομογενής διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Φλόριδας έκανε εκτενή αναφορά στην τετραετία που πέρασε και την στάση που τήρησαν οι αξιωματούχοι και οι νομοθέτες της Πολιτείας της Φλόριδας την περίοδο της πανδημίας, υπεραμυνόμενος της τακτικής να αποφευχθούν τα πολύ αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που εφαρμόστηκαν σε άλλες Πολιτείες.

«Οταν ξεκίνησα την διαδρομή μου στα δημόσια αξιώματα στην σπουδαία Πολιτεία της Φλόριδας, πριν από 18 χρόνια, ήξερα ότι η Πολιτεία μας είχε μια απεριόριστη προοπτική. Σήμερα, είμαστε σύμβολο ελευθερίας για την υπόλοιπη χώρα. Οπως ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις και το νομοθετικό σώμα της Φλόριδας έχει καταδείξει, η ηγεσία μετράει. Κατά την διάρκεια της πανδημίας, είδαμε δημόσιους λειτουργούς που ήταν κάθετοι προκειμένου να κλείσουν τις επιχειρήσεις. Στον αντίποδα, οι αξιωματούχοι της Φλόριδας -και ιδίως ο κυβερνήτης- πήραν τον όρκο για τα καθήκοντά τους σοβαρά και κατάλαβαν ότι υπηρετούμε τους ψηφοφόρους μας και ότι η ελευθερία έρχεται από τον Θεό», ανέφερε ο Τζίμυ Πατρώνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζίμυ Πατρώνης κατέχει ακόμη την θέση του πολιτειακού επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των πυροσβεστών της Φλόριδας.

Πηγή:ekirikas.com