Super League: Να δώσει συνέχεια στο σερί νικών θέλει ο ΠΑΟΚ-Το Πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που έχει και να πλησιάσει με ματς παραπάνω στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Ενδιαφέρον παιχνίδι για ουρά και εξάδα στο Λαμία – Ατρόμητος.

Η 18η αγωνιστική της Super League ξεκινάει το Σάββατο (14/1) με δύο αναμετρήσεις. Την αρχή κάνει το Λαμία – Ατρόμητος στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 17:00 (CosmoteSport 1) με τους γηπεδούχους στην προτελευταία θέση να «καίγονται» για βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα που οδηγεί στο τέλος στα play offs.

Στη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Στάνκο. Εκτός έμειναν οι Γκαραβέλης, Αντέτζο και Ασκόφσκι. Αναλυτικά η αποστολή: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Στάνκο, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Μαρτίνεθ και Ρόμανιτς.

Στον Ατρόμητο ο Κρις Κόουλμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κούεν και Κλωναρίδη. Στην αποστολή είναι οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (NovaSports Prime) και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τον φέρουν με ένα ματς παραπάνω στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Οι Κρητικοί από την άλλη πάνε με καλή ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη καθώς το μεγάλο διπλό επί του Παναιτωλικού τους έδωσε βαθιά ανάσα στην ουρά.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Τσαούση, Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς, ενώ το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Μπίσεσβαρ που τέθηκε νοκ-άουτ με ίωση. Στην αποστολή είναι οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Στον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει τα γνωστά προβλήματα των Μαρινάκη και Καμάου, ενώ εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Μοσκέρα. Tην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Γιαννούλης, απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Στέφενς, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιοχού, Διαμαντής, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Ντζου, Μπιφουμά, Γκερέρο, Ντίκο.

Gazzetta.gr

@Photo credits: INTIME