Νέα Εκλέχθηκε νέα Ηγεσία στην “Τσιπουροβραδιά” μετά την Πανδημία

Η αφίσα της 15ης Τσιπουβραδιάς.

Η εκλογή του προέδρου και του προεδρείου έλαβε χώρα την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στον προαναφερόμενο ναό και αμέσως μετά έγινε η ορκωμοσία του νέου συμβουλίου.

Το συμβούλιο είναι εννεαμελές και η θητεία του είναι διετής.

Πρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Κ. Αγγέλης,  αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ζήδρος, ταμίας ο Αντώνιος Δαλαγγέλης, γραμματέας πρακτικών η Χριστίνα Αγγέλη, γραμματέας αλληλογραφίας ο Κωνσταντίνος Κράβαρης. Μέλη εξελέγησαν οι Φίλιππος Νικολαΐδης, Μαρία Κούλα, Βασίλειος Κεΐσογλου και Μαρία Παππά.

Ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων ετών μετά την ορκωμοσία έκοψαν και την βασιλόπιτα, ενώ το φλουρί έπεσε στον Κωνσταντίνο Κράβαρη

Τσίπουρο – κλαρίνο και στο τέλος ο πατσάς

Η Τσιπουροβραδιά ήταν και παραμένει μι από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην τριπολιτειακή περιοχή της Φιλαδέλφειας.

Η οργανωτική επιτροπή έχει ήδη προμηθευτεί 20 κάσες τσίπουρο και υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο ξεφάντωμα με τον Λάζαρο Παρασκευά στο τραγούδι και τον Γιώργο Μπεζάνη στο κλαρίνο και τον Μανιουδάκη.

Θα προσφερθούν τσιπουρομεζέδες και άλλα εδέσματα στο τέλος θα προσφέρουν τον παραδοσιακό πατσά.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $70.00 για τους ενήλικες και στα $50.00 για τους φοιτητές και τα παιδιά.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Κώστα Ζήδρο στο (267) 918-2269, στον Χρήστο Κ. Αγγέλη (267) 242-9866 είτε στον Βασίλειο Κεΐσογλου (267) 252-5047.

anamniseis.net