Η ΑHEPA μεγαλώνει και εξαπλώνεται παντού και στην Ευρώπη

Στο κέντρο διακρίνονται οι Σάββας Τσίβικος και Προκόπης Παυλόπουλος. Φωτογραφία: Facebook

Αθήνα.- Ο ύπατος Γραμματέας της AHEPA, κ. Σάββας Τσίβικος τις δύο τελευταίες εβδομάδες είχε διαδοχικές επαφές με στελέχη των τμημάτων της κορυφαίας οργάνωσης τόσο της γενέτειρας όσο και τις Ευρώπης.

Σε γραπτό του μήνυμα αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Κέρκυρα με κεντρικό ομιλητή τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επεσήμανε ότι «η ΑHEPA μεγαλώνει και εξαπλώνεται παντού σαν σύγχρονη Φιλική Εταιρεία».

Τα τμήματα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, διευρύνουν τις τάξεις και το πιο σημαντικό εντείνουν την προσφοράς της.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσίβικος επισκέφθηκε το Μόναχο, παρέστη στο προ συνέδριο της περιφέρειας Ευρώπης στο Μόναχο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αντιπροσώπους από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Σάββας Τσίβικος στα Προπύλαια του χιονισμένου Μονάχου. Φωτογραφία: Facebook

Στο συνέδριο συμμετείχαν διαδικτυακά ο ύπατος Πρόεδρος της οργάνωσης Δημήτριος Κόκοτας και ο ύπατος κυβερνήτης Γιάννη Μητρόπουλου.

Ο κ. Τσίβικος έκοψε την πίτα του νέου Τμήματος Α624 της Στουτγάρδης και όρκισε και την νέα ηγεσία του τμήματος

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες στον πρόεδρο Christos Kafasis και τα μέλη του Τμήματος Μονάχου για την άψογη φιλοξενία που ανέβασε τον πήχη των συνεδρίων ακόμη ψηλότερα!

Πηγή: anamniseis.net