ΠΑΟΚ: Γεμίζει το οπλοστάσιο του Λουτσέσκου με τον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον περισσότερες διαθέσιμες λύσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο αγώνα (5/2, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με τον Ολυμπιακό, , που θα ανοίξει έναν νέο κύκλο δύσκολο και καθοριστικών αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ο ΠΑΟΚ θα παίξει μεσοβδόμαδα τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου στη Λαμία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Ακολουθούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Το ενθαρρυντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι πλέον έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του. Λύσεις που του προσφέρουν οι δυο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, Τάισον και Κεντζιόρα.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ότι αντέχει να αγωνιστεί ακόμη και για 90 λεπτά σε έναν αγώνα, ενώ ο Κεντζιόρα που αποκτήθηκε τελευταίος είναι και αυτός σε καλή αγωνιστική κατάσταση και λογικά θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Σε αυτό ο Λουτσέσκου θα έχει ξεκούραστους τρεις από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές του. Τον Ίνγκι Ίνγκασον στον οποίο έδωσε ανάσες στην προηγούμενη αγωνιστική, τον τιμωρημένο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό Ντόουγκλας Αουγκούστο και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Επιπλέον θα υπάρχει και εναλλακτική για τον Νέλσον Ολιβέιρα με τον Μπράντον Τόμας του οποίου η ποινή έπεσε στην δευτεροβάθμια.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στο ιατρικό του δελτίο, ωστόσο αρχίζει να διαθέτει περισσότερες λύσεις και αυτό είναι σημαντικό στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου, που θα κρίνει και την τελική του κατάταξη στην βαθμολογία.

Πηγή:sport24.gr