11 Χρόνια PHP: Αθ. Σαραντόπουλος- “Η Panhellenic Post είναι μια αξιόπιστη πηγή για όποιον ενδιαφέρεται για τον ελληνικό κόσμο, όπου γης”

Αγαπητέ φίλε Χρήστο,

Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την 11η επέτειο της Panhellenic Post! Είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό ορόσημο και απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς σου, καθώς και των συνεργατών σου.

Είμαι τακτικός αναγνώστης της Panhellenic Post από γενέσεώς της και πάντα με εντυπωσίαζε ο πλούτος των πληροφοριών που παρέχει καθημερινά για τα ελληνικά θέματα και την Ομογένειά μας. Η δέσμευση της Panhellenic Post να παρέχει ακριβείς και ενημερωμένες ειδήσεις, αναλύσεις και σχολιασμούς σε αυτά τα σημαντικά θέματα είναι αξιοσημείωτη. Η Panhellenic Post είναι μια αξιόπιστη πηγή για όποιον ενδιαφέρεται για τον ελληνικό κόσμο, όπου γης.

Μέσα από το οξυδερκές ρεπορτάζ της η Panhellenic Post αποτελεί πολύτιμο θησαυρό ενημέρωσης για τα μέλη της ελληνικής κοινότητας και έχει βοηθήσει να φωτιστούν σημαντικά θέματα για τα πολιτικά δρώμενα, την καθημερινότητα των ομογενών μας, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία της Πατρίδας μας.

Ιδιαίτερη τιμή μου είναι να αναφέρω την πολύπλευρη συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα της Panhellenic Post και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση σου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία των προσπαθειών σου. Συγχαρητήρια για αυτό το εντυπωσιακό ορόσημο και για ό,τι έχεις επιτύχει τα τελευταία 11 χρόνια.

Εύχομαι ολόψυχα η Panhellenic Post  να μακροημερεύει, προς όφελος της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.  

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

Δρ. Αθανάσιος Σαραντόπουλος, Ph.D., MBA

Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, University of Akron Επίκουρος καθηγητής στο Business & Technology Department του Webster University