Νέα Σμύρνη: Φρίκη για την υπόθεση της 14χρονης

Αθήνα.- Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη, με ένα κύκλωμα παιδόφιλων να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ένα κορίτσι μόλις 14 ετών, το οποίο διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το Mega, οι παιδοβιαστές έπαιρναν συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια -με τη θέλησή της όπως ισχυρίζονται- και την επέστρεφαν μετά από λίγες ώρες. Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με έναν 29χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ.

Η 14χρονη είπε επίσης πως της υποσχέθηκαν ότι θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Για την υπόθεση έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη σε τρεις άνδρες οι οποίοι φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 14χρονη μαθήτρια και οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες, 29, 24 και 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 30χρονος.

Τραβούσαν βίντεο με τις αρρωστημένες ορέξεις τους

Ωστόσο, τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικά καθώς εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση, οι παιδοβιαστές φαίνεται πως βιντεοσκοπούσαν κιόλας τις αρρωστημένες πράξεις τους. Συγκεκριμένα στο κινητό του ενός εκ των τριών ανδρών έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.

Το υλικό της φρίκης τραβήχτηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν με τη 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Οι δύο φέρονται να βίασαν την ανήλικη και ο τρίτος να βιντεοσκοπούσε τον βιασμό του κοριτσιού.

Βέβαια το ότι υπάρχει τόσο φρικαλέο υλικό φαίνεται και από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις συλληφθέντες, καθώς ανάμεσά τους είναι και η παιδική πορνογραφία που σημαίνει πως είχε βρεθεί τέτοιου είδους επαίσχυντο και αποτρόπαιο βίντεο στα κινητά τους. Οι ίδιοι δεν παραδέχονται πως κακοποίησαν τη 14χρονη αλλά πως το τέταρτο άτομο ήταν εκείνο που βίασε την ανήλικη. Παραδέχτηκαν όμως, πως εκείνοι βιντεοσκοπούσαν.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας άσκησε εναντίον των τριών συλληφθέντων, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας, όπου θα βρεθούν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (24/3) και οι τρεις για να απολογηθούν.

Πώς τα τρία άτομα έπεσαν στα χέρια των Αρχών

Συγκεκριμένα, έχουν συλλάβει έναν 29χρονο, για τον οποίο υπάρχουν καταγγελίες ότι ήταν αυτός που εξέδιδε το ανήλικο κοριτσάκι αλλά και «πελάτες», οι οποίοι υπολογίζεται ότι ήταν 25 και 24 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη είχε γνωριστεί με τον 29χρονο άνδρα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος αφού έπεσε στα χέρια των Αρχών, ισχυρίζεται στους αστυνομικούς πως το κορίτσι πήγαινε με τη θέλησή του στο να κάνει ό,τι έκανε.

Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με την 14χρονη η οποία της ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το Ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω. Μάλιστα, η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να μεταπείσει την 14χρονη να μη φύγει ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια της αδερφής της που διαμένει επίσης στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της πήρε το κινητό της 14χρονης προκειμένου με αυτό τον τρόπο να την εμποδίσει να φύγει από το ίδρυμα, ωστόσο έφυγε χωρίς να έχει μαζί της το κινητό τηλέφωνο. Λίγο μετά άγνωστος άνδρας πήρε στο τηλέφωνο της 14χρονης και απάντησε η αδερφή της, προσποιούμενη ότι ήταν η κάτοχος του τηλεφώνου. Έτσι πληροφορήθηκε ότι η αδερφή της είχε ραντεβού στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα. Ετσι κατάφερε η αδερφή της να «παγιδέψει» τους άνδρες και να συλληφθούν οι άνδρες.

Πηγή: Reader.gr