Εκλογές στην Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου

Δελτίο Τύπου

Είναι ένας από τους 3 αρχαιότερους ελληνικούς συλλόγους στο Μόναχο

 

Μόναχο.- Ένας σύλλογος που έχει μια πλούσια διαδρομή και επιπλέον έχει προσφέρει σημαντικά στις συλλογικές δράσεις του Ελληνισμού του Μονάχου.

Βρισκόμαστε, όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι, σε μια κρίσιμη φάση που είναι αποτέλεσμα και της 3χρονης παύσης των λειτουργιών μας λόγω της πανδημίας.

Γιατί να γίνω μέλος της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου ;

Η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου έχει ένα μεγάλο πλαίσιο δραστηριοτήτων όπως :

Την λειτουργία χορευτικών τμημάτων για μικρούς και μεγάλους

Την προώθηση της Ηπείρου ως τουριστικό προορισμό (μέσω της συμμετοχής μας στις τουριστικές εκθέσεις αλλά και άλλες μεμονωμένες δράσεις)

Την συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες της τοπικής κοινωνίας (όπως παρέλαση Oktoberfest, συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο γενεθλίων του Δήμου Μονάχου κ.α.).

Μικρές και μεγαλύτερες ηπειρώτικες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις

Συνεργασία με όλους τους συλλόγους σε κοινές δράσεις π.χ. δράση αλληλεγγύης (φιλανθρωπική), ελληνοβαυαρική στην Odeonsplatz κ.α.)

Για να γίνουν όμως όλα αυτά και πολλά άλλα που θα προκύψουν μετά από δικές σας προτάσεις χρειαζόμαστε όλους τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες  που ζουν στο Μόναχο.

Γίνε μέλος της Ηπειρώτικης Κοινότητας Μονάχου (Ετήσια συνδρομή 12 € –

οικογενειακή συνδρομή 20 €) την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρα 2 μ.μ. και πάρε μέρος στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οργάνων της Κοινότητάς μας.

Multikulturelles Jugendzentrum Westend – MKJZ,  Westendstraße 66a, 80339 München

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                        ο   Γραμματέας

Νικόλαος Σταμάτης                           Ιωάννης Βασιλείου

 

Παρατηρήσεις:

Η συνέλευση είναι συνέχεια της τελευταίας συνέλευσης στις 29 Ιανουαρίου 2023 και συγκεκριμένα στο σημείο :  α) κατάθεση υποψηφιοτήτων, β) εκλογή εφορευτικής επιτροπής, γ) εκλογή οργάνων. Θα προηγηθεί ενημέρωση από την επιτροπή προετοιμασίας της συνέλευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Μέλη / νέα μέλη μπορούν να γίνουν μέχρι την έναρξη της Συνέλευσης.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει κανονικά στις 2 μ.μ. δηλ. δεν θα υπάρχει η καθυστέρηση της μιας ώρας όπως ορίζει το καταστατικό καθώς αυτή υπήρξε στην τελευταία συνέλευση.