Μιά ακόμη άγνωστη φιλανθρωπική δράση της Εκκλησίας της Ελλάδος

Αθήνα.- Μνηµόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν στις πρόσφατα το ΚΕ.Σ.Ο. µε την Ακαδηµία Εθελοντισµού “HELP HELLAS” στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αφού ο Γενικός Διευθυντής Αυτής, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος είναι και αναπληρωτής Πρόεδρος και Νόµιµος εκπρόσωποςτου ΚΕ.Σ.Ο.

Από πλευράς της Ακαδηµίας Εθελοντισµού “HELPHELLAS” το µνηµόνιο υπέγραψε ο Πρόεδρος – νόµιµος εκπρόσωπος και διαχειριστής αυτής κ. Γιώργος Γαµπιεράκης, σύµβουλος επικοινωνίας.

Στόχος της συγκεκριµένης συνεργασίας, είναι η συντονισµένη προσφορά των εθελοντών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της κοινωνίας των πολιτών µε εργαλείο την εκπαίδευση, αλλά και την καταπολέµηση του κοινωνικού αποκλεισµού.

Από το ΚΕ.Σ.Ο., εκτός του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Αγαθάγγελου, που υπέγραψε το µνηµόνιο, παρόντα ήταν τα µέλη του Δ.Σ: ο π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής και οι κυρίες Χρυσούλα Παρασκευά, Μάρθα Σαµαρά, Σοφία Κώνστα – Πέππα και η γενική διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη.

Εκ µέρους της «Ακαδηµίας» εκτός του Προέδρου αυτής συµµετείχαν η αντιπρόεδρος κα Αντιγόνη Ωραιοπούλου και η νοµική σύµβουλος κα Μάρη Βουρνά.

Η τελετή υπογραφής, ολοκληρώθηκε µε συµβουλές εκ µέρους του Πανιερώτατου κ. Αγαθάγγελου και µε προσφορά της Α.Δ. προς τους εκπροσώπους της “HELPHELLAS.”