Ο Σύλλογος Αθηναίων καλεί τα μέλη και τους φίλους στην Αθηναϊκή Βραδιά

Φωτογραφία αρχείου google.gr

 

Νέα Υόρκη.- Ο ιστορικός Σύλλογος Αθηναίων καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν στην Αθηναϊκή Βραδιά που θα διοργανώσουν το βράδυ του Σαββάτου, 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο φιλόξενο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην διεύθυνση 20-41 Steinway Street, Astoria, NY, 11105.

Πρόκειται για μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου, η οποία δεν έχει μόνο κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και έντονο ερανικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα λαχεία θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου για την συνέχιση του εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου.

Η αφίσα της Αθηναϊκής Βραδιάς του Συλλόγου Αθηναίων.

 

Η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και για την διασκέδαση παρέα με την Αγγελική Ψώνη, στο τραγούδι, τον Διαμαντή Τζιόβα, στα πλήκτρα και τον Γιάννη Στάικο στο μπουζούκι.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $70. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Βάνα Κοντομέρκου στο (203) 268-3327 ή την Φανή Παγουλάτου στο (516) 835-3500.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Αδαμόπουλος απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» σχετικά με τους στόχους της εκδήλωσης επεσήμανε: «Αν και η Αθηναϊκή Βραδιά έχει καθιερωθεί για την υποδοχή του καλοκαιριού και τον αποχαιρετισμό για τις θερινές διακοπές, εν τούτοις έρχεται να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς. Η εκδήλωση θα μας παράσχει την δυνατότητα να κάνουμε τον απολογισμό της συλλογικής δράσης από την προ έξι μηνών ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητικού συμβουλίου μέχρι και σήμερα».

Αναφερόμενος στις δράσεις του Συλλόγου ο κ. Αδαμόπουλος επεσήμανε ότι «διοργανώθηκαν περισσότερες από ποτέ μορφωτικές, εκπαιδευτικές, κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις».

«Ευελπιστούμε στη νέα σεζόν να διοργανώσουμε περισσότερες και ποιοτικότερες εκδηλώσεις! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την προσφορά τους, για το μεράκι τους και για την αφοσίωσή τους στα δρώμενα του συλλόγου. Με τις άοκνες προσπάθειες των στελεχών και  των μελών αξιωθήκαμε να συνεργαστούμε με άλλους φορείς και να προβούμε σε δωρεές στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι δωρεές αυτές φέρνουν τον σύλλογο πιο κοντά στην εκπλήρωση των ιστορικών υποχρεώσεων του», κατέληξε ο κ. Αδαμόπουλος.