Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Αμαρτέι που έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ

Το όνομα του Ντάνιελ Αμαρτέι φαίνεται πως έχει προταθεί στην πλευρά του Ολυμπιακού καθώς ο 28χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ.

Συνολικά επτά παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από τη Λέστερ λόγω του υποβιβασμού της και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Αμαρτέι.

Ο 28χρονος αμυντικός έχει συλλέξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και σύμφωνα με τουρκικές πηγές, το όνομα του προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, όπου οι Πειραιώτες αναζητούν περιπτώσεις για εκείνες τις θέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ετοιμάζει κρούση στον διεθνή αμυντικό με συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς είναι μία περίπτωση που είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όσο ήταν στη Λέστερ.

Βέβαια εκτός από το χρηματικό, στο τραπέζι πέφτει και το θέμα ότι ο Αμαρτέι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και παράλληλα, υπάρχει και το Κόπα Άφρικα τον ερχόμενο χειμώνα, που πιθανόν να είναι με την Γκάνα ο ίδιος. Οπότε, όλα αυτά κάνουν αρκετά δύσκολη την υπόθεση του για τα ελληνικά δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, σε επτά χρόνια στο ρόστερ της Λέστερ, εκτός από το πρωτάθλημα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 145 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.