Ολυμπιακός: Οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα και ο ύμνος δόνησε το νυχτερινό κέντρο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβηκαν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου διασκέδαζαν με τον ύμνο των ερυθρόλευκων να δονεί την ατμόσφαιρα.

Λίγες ώρες μετά τη φιέστα στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Ολυμπιακού μετέφεραν τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Το κέφι άναψε για τα καλά όταν οι παίκτες ανέβηκαν στην πίστα δίπλα στον Περικλή Ιακωβίδη. Τότε, ο ύμνος των ερυθρόλευκων δόνησε την ατμόσφαιρα, με τους καλαθοσφαιριστές και τον κόσμο να το απολαμβάνουν.

Στη συνέχεια φυσικά ακούστηκε και το σύνθημα: “Είσαι στο μυαλό”, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να χορεύουν τα τραγούδια του Περικλή Ιακωβίδη.

Άπαντες γιόρταζαν με την ψυχή τους και παρούσα η Μπερίλ ΜακΚίσικ. Μάλιστα, χόρεψε στο τραγούδι “Μην θυμώνεις” του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξέφρασε την χαρά του με έναν πύργο από πανέρια με λουλούδια που πέταξε.

Ο Τζορτζ Πάπας ήταν από αυτούς που έκλεψαν την παράσταση στο γλέντι του Ολυμπιακού σε νυχτερινό κέντρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το επικό γυαλί ηλίου και λουλούδι στο αυτό διαμόρφωναν μία εξαιρετική εμφάνιση.

Αύξηση της χωρητικότητας, ακόμη περισσότερες θέσεις γύρω από το παρκέ, ερυθρόλευκα καθίσματα. Η ανακαίνιση του ΣΕΦ αρχίζει απο τη Δευτέρα και το επόμενο βήμα είναι να περάσει στα χέρια της ΚΑΕ Ολυμπιακος. Το SPORT24 εξηγεί το πλάνο και το μήνυμα που έστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση τριών τίτλων στη σεζόν 2022/23, ήταν φαντασμαγορική. Η στιγμή της απονομής πανηγυρίστηκε, ωστόσο η “βόμβα”, το highlight της βραδιάς, ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ εξέτασαν αρκετές επιλογές στο πέρασμα των χρόνων, όμως το ΣΕΦ ήταν εδώ και πολύ καιρό η τελική τους επιλογή. Σε αυτό ήθελαν να εγκατασταθεί η ομάδα μακροπρόθεσμα και από τη στιγμή που οι διαδικασίες για την απόκτησή του έχουν ξεκινήσει, θα ξεκινήσει άμεσα και η προσπάθεια για την βελτίωσή του ώστε να γίνει πιο… μπασκετικό.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, δηλαδή το ΣΕΦ”

Η εγκατάσταση, ηλικίας 38 ετών, έχει συντηρηθεί από τους Πειραιώτες, με την χωρητικότητά της να έχει πέσει κάτω από τις 12 χιλιάδες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάσει, σταδιακά και όχι άμεσα, στις 15 χιλιάδες ώστε περισσότερος κόσμος να μπορεί να παρακολουθήσει κυρίως τα ντέρμπι και τους αγώνες της EuroLeague, ανάγκη που αναδείχθηκε από τα πολλά sold out της φετινής σεζόν.

Όπως δήλωσαν ο Νίκος Λεπενιώτης κι ο Χρήστος Μπαφές στο SPORT24 και στους Σπύρο Καβαλιεράτο – Γιάννη Φιλέρη, τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα αφορούν τις θέσεις περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Θα τοποθετηθούν ακόμη 400 και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και νέες βελτιωτικές κινήσεις όπως αυτές που έχουμε ήδη δει τα τελευταία χρόνια.

Πολλοί χώροι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ανακαινίστηκαν από τον Ολυμπιακό, όπως το γυμναστήριο που είναι πλέον υπερσύγχρονο, με τις επενδύσεις της διοίκησης να έχουν φτάσει σε επταψήφιο, αν όχι οκταψήφιο αριθμό.

Το ΣΕΦ πρέπει να αλλάξει σύντομα σελίδα

Η αποκάλυψη -αλλά και το μήνυμα- των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου έμοιαζε με… μεταγραφή και πανηγυρίστηκε σαν τέτοια, αλλά σίγουρα ήταν πολύ σημαντικότερη από οποιαδήποτε μεταγραφή. Κι ας ζητάει ο κόσμος παίκτες. Το γήπεδο είναι η καθημερινότητα της ομάδας, το γήπεδο είναι το μέρος που επισκέπτεται ένας οπαδός 10, 20, 40 φορές κάθε χρόνο και σε αυτό το κομμάτι θέλει ο Ολυμπιακός να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση τα επόμενα χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που το ΣΕΦ θα περάσει στα χέρια του.

Η απονομή του Κυπέλλου στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Η απονομή του πρωταθλήματος

Οι Πειραιώτες αντιλαμβάνονται ότι αυτό το γερασμένο γήπεδο χρειάζεται αρκετή δουλειά, ξέρουν όμως ότι εκεί “μεγάλωσαν” και εκεί θέλουν να μείνουν. Θέλουν η εμπειρία του επισκέπτη να είναι η καλύτερη δυνατή, όμοια με αυτή που έχει ο κόσμος σχεδόν σε κάθε γήπεδο της Ευρώπης. Στο Μόναχο που χτίζεται το πιο σύγχρονο γήπεδο της ηπείρου, στην Κωνσταντινούπολη, στη Μαδρίτη, στο Τελ Αβίβ, στο Βερολίνο, στο Βελιγράδι, στη Βιτόρια, στο Κάουνας.

Το ΣΕΦ, λοιπόν, πρέπει να αλλάξει σύντομα σελίδα και όταν η πολιτεία δώσει το τελικό ΟΚ όλα θα προχωρήσουν. Οι συζητήσεις για την παραχώρηση στον Ολυμπιακό έχουν “παγώσει” και γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΚΑΕ έστειλε μήνυμα στη διάρκεια της φιέστας. Για να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει δικό του το παλατάκι του Φαλήρου, θα το πάρει.

Το ΣΕΦ θα αλλάξει σύντομα σελίδα, θα αποκτήσει ερυθρόλευκα καθίσματα, θα έχει πιο έντονο κόκκινο χρώμα και σταδιακά, βήμα-βήμα, θα δούμε ένα γήπεδο που θα είναι πιο ελκυστικό για τους fans και πιο ζεστό για την ομάδα.

Πηγή: sport24.gr