Μηνύματα για την αποστολή των Newsletters ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Αγαπητε κ Μάλασπινα!

Χαιρετίζω με ικανοποίηση την επανεκκίνηση των καθημερινών emails από την Panhellenic Post.

Θεωρώ ότι η Panhellenic Post είναι ”η πρώτη μεταξύ των πρώτων” και μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα που δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για τον απόδημο Ελληνισμό καθώς και για άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Συνεχίζετε λοιπόν κύριε Μαλασπίνα να είστε μια σταθερή και αντικειμενική πηγή πληροφόρησης για την Ομογένεια των οκτώ και πλέον εκατομμυρίων στον κόσμο, έχετε δημιουργήσει στο κομμάτι αυτό Σχολή για την δημοσιογραφία και σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Σωτηρης Δελης

επ μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλιου

επ μέλος ΠαΔΕΕ

Σουηδία.

******

Αγαπητέ φίλε Χρήστο
Μάς έλειψε το καθημερινό μήνυμα από το Panhellenic Post με τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, που είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε κάθε πρωί στις 11:00.
Για αυτό το λόγο η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν ξαναείδαμε το δελτίο της έγκριτης ηλεκτρονικής εφημερίδας να ξαναέρχεται όχι μία αλλά δύο φορές το 24ωρο στο ταχυδρομείο μας.
Στην σημερινή Βαβέλ της “ενημέρωσης”, εν μέσω των fake news και της παραπληροφόρησης, το Panhellenic Post αποτελεί μία ευχάριστη όαση.
Τα συγχαρητήριά μου και μία ευχή: να μακροημερεύσει!
Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Σαραντόπουλος, PhD, MBA
Επίκουρος Καθηγητής,
Τμήμα Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας,
Webster University Athens
******

Αγαπητέ Χρήστο,

Με μεγάλη χαρά βλέπω πως το  newsletter του ΡΗΡ, μοναδικός εκπρόσωπος των Ελλήνων του εξωτερικού, θα κυκλοφορεί πάλι και μάλιστα δυο φορές κάθε μέρα.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
Νικηφόρος Νικολαϊδης
Αύριο περισσότερα