Στην τουρκική εισαγγελία έφτασε το όνομα του Ιτούδη – «Προσέβαλε εμένα και το τουρκικό έθνος»

Σε νομικές περιπέτειες στην Τουρκία μπαίνει ο Δημήτρης Ιτούδης καθώς φέρεται να δέχθηκε καταγγελία από γείτονά του για εξύβριση τόσο του ίδιου, όσο και του τουρκικού έθνους, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία.

Για εξύβριση του τουρκικού έθνους κατά τη διάρκεια διαμάχης για μια θέση στάθμευσης, κατηγορεί τον Έλληνα τεχνικό Δημήτρη Ιτούδη γείτονάς του στην Τουρκία, με την υπόθεση μάλιστα να φέρεται να έχει φτάσει μέχρι την εισαγγελία.

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV 100» μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο γείτονας του Ιτούδη πάρκαρε λανθασμένα έξω από το σπίτι του, κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ομοσπονδιακού τεχνικού που σύμφωνα με την καταγγελία εξύβρισε τον ίδιο αλλά και το τουρκικό έθνος.

Σφόδρα ενοχλημένος και βαθιά προσβεβλημένος ο γείτονας του κ. Ιτούδη ακολούθησε τη νόμιμη οδό, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία, σύμφωνα πάντα με το τουρκικό μέσο ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων: «Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά εκείνη τη μέρα για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία αναζητώντας το τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια».