Champions League: Έτοιμος για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός – Εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή του παρουσία

Την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να «κλειδώσει» απόψε, Τρίτη 1 Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός (20:30, CosmoteSport 1) απέναντι στην Ντνίπρο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» έκαναν τη μισή και παραπάνω δουλειά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Σλοβακία, όταν την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησαν του ουκρανικού συλλόγου με 3-1 και πλέον βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» αν καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ντνίπρο εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή του παρουσία μέχρι και τον Δεκέμβριο, καθώς, ακόμα κι αποκλειστεί από την Μαρσέιγ, στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα μπει στους ομίλους του Europa League

Κι αυτό γιατί το League Path έχει μόνο δύο εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League και το ανανεωμένο σύστημα διεξαγωγής δίνει το αβαντάζ της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και στις τέσσερις ομάδες, που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Τριφυλλιού και σε αυτή δεν βρίσκονται φυσικά, ούτε ο Άνταμ Τσέριν, που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, ούτε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο.

Η αποστολή των Πράσινων: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσεν, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ, Ζέκα, Αϊτόρ.