Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 5-0 / Η βαθμολογία της Superleague

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 του Ατρόμητου στο πιο εύκολο φετινό του παιχνίδι έως τώρα. Οι πράσινοι είχαν ως ηγέτες τους Τζούριτσιτς και Παλάσιος με τον Σέρβο να έχει δύο γκολ και μια ασίστ και τον Αργεντινό ένα γκολ και μια ασίστ.

Εχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Τζούρισιτς – Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός πρόσφερε γκολ και θέαμα (5-0) στους φίλους του, επικρατώντας εύκολα επί του Ατρομήτου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 45’+2′ λόγω αποβολής του Ασεβέδο.

_____________________________________________________________________________________

Ο Κάρλος Ζέκα δεν χάρηκε την επιστροφή του στη Λεωφόρο, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Κεσχρίντα.

Ο Κάρλος Ζέκα έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στα πράσινα και μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δυστυχώς όμως, παρότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε 5-0 τον Ατρόμητο, το ντεμπούτο του δεν εξελίχθηκε θετικά, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 85′, για σκληρό μαρκάρισμα στον Κεσχρίντα. Έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

_______________________________________________________________________________________

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο βράδυ την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας με 5-0 σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 50 λεπτά λόγω αποβολής του Ασεβέδο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το τριφύλλι είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τζούριτσιτς και Παλάσιος. Ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και εν γένει εξαιρετική παρουσία ενώ ο Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, είχε αρκετές τελικές και μια ασίστ στο φινάλε της αναμέτρησης στον Γερεμέγεφ που βρήκα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο ματς στις καθυστερήσεις.

Για τους πράσινους σημαντική ήταν και η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα μετά από έξι χρόνια στη Λεωφόρο με τον διεθνή μέσο να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο 35χρονος μέσος όμως αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με οκτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Λογντίγκιν με τον Βαγιαννίδη να καλύπτει το δεξί άκρο και τον Μλαντένοβιτς το αριστερό ενώ οι Σένκεφελντ, Γεντβάι ήταν σε ένα ακόμη ματς το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα.

Μπροστά τους στα χαφ επανήλθε ο Πέρεθ που είχε δίπλα του τον Βιλένα ενώ μπροστά τους βρέθηκαν οι Παλάσιος στα δεξιά, ο Βέρμπιτς στα αριστερά και ο Τζούριτσιτς στο κέντρο πίσω από τον Σπόραρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι (58′ Αράο), Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Βιλένα (58′ Ζέκα), Τζούριτσιτς (79′ Ιωαννίδης), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ (69′ Γερεμέγεφ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα (88′ Κιβρακίδης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (57′ Φριντγιόνσον) , Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (46′ Ιμερέκοφ), Καμαρά, Βαλένσια (68′ Κούεν), Βέργος (68′ Αντζέλσκι).

 

Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τις νίκες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ κόντρα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα – Η επόμενη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο με 5-0 ενώ η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-0, στα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα.

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τα σημερινά αποτελέσματα:

Η επόμενη αγωνιστική: 

Πηγή: sport24.gr