Μητσοτάκης: Όχι καλή βραδιά για την ΝΔ – Κασσελάκης: “Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται”

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών – «Να συγχαρώ όλους τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους»

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν ήταν μία καλή βραδιά για τη ΝΔ, καθώς δεν επιτεύχθηκε ο στόχος των περιφερειών και των μεγάλων δήμων.

«Να συγχαρώ όλους τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα συνεργαστεί μαζί τους. Έχουμε στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν είναι ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ. Τα βασικά συμπεράσματα ουσιαστικά βγήκαν την προηγούμενη Κυριακή. Πήραμε τα μηνύματα και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός..

Πανηγύρισε από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κασσελάκης

Πρώτη μέρα χαράς χαρακτήρισε τη σημερινή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

«Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρομενος προφανώς στις νίκες του Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων, του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης και του Δημήτρη Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πριν από τον πρώτο γύρο είπα αυτό που δεν έχει πει κανένας αρχηγός κόμματος ποτέ:

Στον δεύτερο γύρο, θα στηρίξουμε κάθε προοδευτικό υποψήφιο.

Την περασμένη Κυριακή το επανέλαβα με πάθος.

Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η Σύγχρονη Αριστερά: Με μία φωνή, συνταχθήκαμε με την πρόοδο, με τον άνθρωπο, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και χωρίς ανταλλάγματα.

Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους.

Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Headlines