Το πολιτικό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στην Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη.- Μετά την τέλεση του γάμου του στη Νέα Υόρκη, με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, οι επίσημες επισκέψεις του κ. Κασσελάκη ξεκινούν από το πρωί της Παρασκευής, όταν και πρόκειται να μεταβεί και να ξεναγηθεί στο Σημείο Μηδέν, όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια και, συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Αστόρια, όπου θα επισκεφθεί το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να έχει μια χαλαρή συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, σε wine bar στο Μανχάταν, προκειμένου να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Αντίθετα, το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, στην αίθουσα του Κέφαλου, στην Αστόρια (20-41 Steinway St, Long Island City, NY). Στην εκδήλωση αυτή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής, ενώ αναμένεται σημαντική παρουσία ομογενών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη και γειτονικές Πολιτείες, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να είναι παρόντες προκειμένου να τον ακούσουν.

Η ανοικτή συνάντηση με τον κόσμο, στον Κέφαλο, θα γίνει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.

«Ο περισσότερος χρόνος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αφιερωμένος στο να μάθει περισσότερα για την Ομογένεια, να ακούσει τα αιτήματα των Ελλήνων του εξωτερικού, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ο ίδιος για το θέμα αυτό», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, Δρ. Νικόλαος Αλεξίου, ο οποίος διευκρίνισε πως, επί του παρόντος, είναι αμφίβολο εάν ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει κάποια επίσκεψη στον χώρο του Hellenic American Project, με δεδομένο ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για το συνέδριο του Economist.

Παράλληλα, την Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με δημοσιογράφους των ομογενειακών ΜΜΕ και ανταποκριτές, για την καθιερωμένη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητά του στις ΗΠΑ.