Παναθηναϊκός: Κατέθεσε κύρια παρέμβαση για τιμωρία του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει την τιμωρία των “ερυθρόλευκων”.

Το “αιώνιο ντέρμπι” της Κυριακής (22/10) διεκόπη στο 50′ μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες της Super League την Πέμπτη (26/10) το πρωί.

Ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε σε απολογία, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους” αλλά έχοντας έννομο συμφέρον στην υπόθεση θέλει να παραστεί και να εκφράσει τη δική του θέση.

Για αυτό το λόγο το τριφύλλι όπως αναμενόταν, κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει την τιμωρία των “ερυθρόλευκων”. Ουσιαστικά ζητούν μέσω αυτής να αναγνωριστεί η υπαιτιότητα της ομάδας του Πειραιά για τη διακοπή της αναμέτρησης και να πάρει ο Παναθηναϊκός τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς.

Το κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή και θα ληφθεί υπ’ όψιν στη διαδικασία της εκδίκασης θα αποφασιστεί την Πέμπτη (26/10) το πρωί, με την αποδοχή της καίριας παρέμβασης να είναι το πιθανότερο σενάριο από την στιγμή που το τριφύλλι έχει έννομο συμφέρον.

Πηγή: sport24.gr