Ολυμπιακός: Θα επιδιώξει να έχει απόφαση από την Εφέσεων πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο να προκύψει εκδίκαση στην Εφέσεων το συντομότερο δυνατόν ώστε να βγει απόφαση μέχρι την Παρασκευή ή ακόμα και νωρίτερα.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή έβγαλαν προς τα έξω τη μεγάλη τους ενόχληση για την απόφαση σε βάρος της ομάδας τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μία απόφαση που έχει ποινή σε τρία επίπεδα: απώλεια του ματς με 0-3, -1 βαθμό αλλά και δύο αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας. Οι Πειραιώτες προφανώς και θα έκαναν έφεση, κάτι που θα γίνει πράξη.

Μάλιστα στις προθέσεις τους, στις προθέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι να προκύψει η εκδίκαση στην Εφέσεων της ΕΠΟ εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Και αυτό για να βγει απόφαση από τη συγκεκριμένη Επιτροπή όσο πιο άμεσα γίνεται. Δηλαδή να έχουμε απόφαση από την Εφέσεων μέχρι την Παρασκευή ή και πριν την Παρασκευή.

Σε αυτήν την περίσταση και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο η απόφαση θα γίνει γνωστή πριν το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ένα ματς που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 και με βάση την πρωτόδικη απόφαση ο πειραϊκός σύλλογος θα κληθεί να παίξει χωρίς κόσμο (έχει τιμωρηθεί και με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών).

Να τονιστεί πως το Πειθαρχικό της Λίγκας έβγαλε ιδιαίτερα γρήγορα την απόφαση. Τονίζεται ξανά πώς μετά το διατακτικό που βγήκε την Παρασκευή το σκεπτικό της απόφασης αυτής θα δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα. Επίσης μετά την Εφέσεων υπάρχει η επιλογή του CAS, που θα είναι το τελευταίο πια επίπεδο απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης.

Πηγή:ν Gazzetta.gr