Μάθιου Πέρι: Έσπασαν τη σιωπή τους τα «Φιλαράκια»

«Δεν ήμασταν απλώς μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»

Δύο μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συμπρωταγωνιστές στα Φιλαράκια— Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ — έσπασαν τη σιωπή τους στο People.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια.

«Είμαστε μια οικογένεια»

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν τα Φιλαράκια.

Η «Φοίβη» για τον Μάθιου Πέρι

Πριν από λίγες ώρες μίλησε άνθρωπος από το περιβάλλον της Λίζα Κούντροου για τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού. Η τηλεοπτική «Φοίβη» πιστεύει πως ο αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής στα «Φιλαράκια» μπορεί να πέθανε εξαιτίας της επίδρασης των φαρμάκων ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του.

«Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι ήταν τα φάρμακα -συνταγογραφούμενα ή όχι- φυσικά αυτή είναι μια σκέψη στο μυαλό όλων μας». Αυτό σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της Λίζα Κάντροου. Η ηθοποιός είναι μπερδεμένη γιατί πίστευε πως ο Μάθιου Πέρι είχε επιτέλους βρει την ειρήνη με τον εαυτό του.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη «Φοίβη» στην εμβληματική κωμική σειρά «Φιλαράκια» δήλωσε πως ο θάνατός του δεν φαίνεται αληθινός σε κανέναν από την παρέα.

«Τζάνις»: Θα λείψεις στον κόσμο Μάθιου Πέρι

Η Maggie Wheeler, που υποδύθηκε την αγαπημένη του Τσάντλερ στα «Φιλαράκια» Τζάνις, είπε το δικό της αντίο στον Μάθιου Πέρι.

«Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο Μάθιου Πέρι», έγραψε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από τη σειρά τα «Φιλαράκια».

«Η χαρά που έδωσες σε τόσους πολλούς στην πολύ σύντομη ζωή σου θα συνεχίσει να ζει. Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε», συνέχισε στην ανάρτησή της η ηθoποιός.

 

Πηγή:in.gr