Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

Στα 59 χρόνια της, η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
«Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια» έγραψε ο φίλος της, σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος, ανακοινώνοντας την είδηση στα Social Media, που «πάγωσε» όσους γνώριζαν την Κάτια Νικολαΐδου αλλά και εκείνους που την αγάπησαν μέσα από τις δουλειές της.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια» έγραψε ο Δημήτρης Στρέπκος.

«Σήμερα άλλος ένας άγγελος θα είναι στον ουρανό»

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που έκανε ο αδερφός της Τάκης Νικολαΐδης το βράδυ της Τετάρτης…

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα»! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!»…

Η Κάτια Νικολαΐδου μιλούσε ανοιχτά στα ΜΜΕ για τη μάχη που έδινε όλα αυτά τα χρόνια με τον καρκίνο. Τον είχε νικήσει πολλές φορές, δυστυχώς όμως, σήμερα, την νίκησε ο καρκίνος…

«Κάθε δύσκολη στιγμή στη ζωή μας, μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο να περάσουμε το εμπόδιο και να γίνουμε πιο σοφοί» είχε πει σε συνέντευξή της το 2015 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη, που πρόσφατα έζησε και εκείνος το δικό του πένθος αφού έχασε την 11χρονο γιο του.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο “Νυχτερινός επισκέπτης” της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών.

Μεταξύ άλλων είχε κάνει πέρασμα από την κωμική σειρά «Στον αστερισμό της γραβάτας» με τον Βλάσση Μπονάτσο και είχε εμφανιστεί στην «Ανατομία ενός εγκλήματος».

Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Παλίρροια» ενώ το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία».

Είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» αλλά και στην κωμική σειρά «Θα σε δω στο πλοίο».

Η Κάτια Γιαννακοπούλου, υπήρξε επίσης συμπαρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής«Αυτό μας έλειπε!» ενώ από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς «10η εντολή».

Πηγή: newsit.gr