Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη το βράδυ της Τετάρτης

Αθήνα.-  Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης. Η συνάντηση αυτή έγινε περίπου 24 ώρες μετά το δείπνο που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέβη από την Κουμουνδούρου προς το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Αμαλίας.

Πολιτικοί παρατηρητές απέκλειαν την πρίπτωση να επρόκειτο για “φιλική συνάντηση” καθώς τόσο ο τόπος όσο και η ώρα, αλλά βεβαίως και τα πρόσωπα δεν θα μπορούσαν παρά να συναντηθούν “για κάτι σοβαρό”,’οπως, π.χ. η κατάσταση διάλυσης που παρατηρείται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις συνεχιζόμενες αποχωρήσεις στελεχών.

Ακόμη αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε λίγα εισοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση την προσεχή Κυριακή της καθώς τα στελέχη που υποστήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές θα πραγματοποιήσουν την πανελλαδική τους συνδιάσκεψη.

Σε κάθε περίπτωση τα προσεχή 24ωωρα είναι κρίσημα 4καθώς ανάμεσα στα στελέχη της “ομάδας” Αχτσιόγλου συγκαταλέγονται και 9 (με φιλοδοξία να γίνουν 10) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.