Χαλάνδρι: Μυστήριο με την εξαφάνιση ηλικιωμένης – «Άνοιξε η γη και την κατάπιε μαζί με το σκυλάκι της»

Η εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ», ακολούθησε μαζί με την κόρη της τη διαδρομή που έκανε καθημερινά η ηλικιωμένη γυναίκα.

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της Ηλιάνας Τσάγκα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με το σκυλάκι της τον Οδυσσέα στο Χαλάνδρι στις 8 Αυγούστου.

Η  ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθημερινή της βόλτα με το σκυλάκι της, ράτσας μαλτέζ και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της και είναι σαν να «άνοιξε η γη» και την κατάπιε.

Δεν είχε άνοια αλλά ήταν καλοκάγαθη

Η εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ», ακολούθησε μαζί με την κόρη της τη διαδρομή που έκανε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Βίντεο έχει καταγράψει τη γυναίκα να κατευθύνεται στο πάρκο της γειτονιάς όπου πάνε βόλτα τους σκύλους τους οι κάτοικοι της περιοχής. Η ηλικιωμένη έστριψε από την οδό Σητείας, στην οδό Τήνου, στη συνέχεια έστριψε στην οδό Σκουφά για να φτάσει στο πάρκο που πηγαίνουν βόλτα με τους σκύλους τους, έφυγε και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

Όπως αναφέρει η κόρη της, Ιωάννα, η κυρία Ηλιάνα δεν είχε άνοια, ήταν όμως καλοκάγαθη και μιλούσε με όλους.

«Το σκυλάκι ήταν μεγάλο σε ηλικία και δεν μπορούσε να περπατάει πάρα πολλή ώρα»

Η ρεπόρτερ της εκπομπής μαζί με την κόρη έφτασαν στο πάρκο των σκύλων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σκουφά και Αντωνίου Τρίτση και πρόκειται για μία πολύ μεγάλη περιφραγμένη αλάνα.

«Το σκυλάκι ήταν μεγάλο σε ηλικία, περίπου 10,5 ετών και δεν μπορούσε να περπατάει πάρα πολλή ώρα. Έπρεπε κάθε 10 λεπτά να σταματάει και να ξεκουράζεται», είπε αρχικά η κόρη της γυναίκας.

«Εκείνη την ημέρα ήρθε στο πάρκο, πήγε μέχρι τη γωνία του, την είδαν κάποιοι γείτονες και χαιρετήθηκαν. Δεν έκατσε πολύ ώρα και βγήκε. Εδώ ερχόταν καθημερινά και επέστρεφε στο σπίτι και ακολουθούσε τη Σκουφά για να γυρίσει πίσω. Κάποιος γείτονας, που έχει κάμερα, μας είπε πως δεν την είδε να επιστρέφει από τη Σκουφά. Ίσως να πήγε από το άλλο τετράγωνο. Γίνονταν και κάποια έργα εδώ εκείνη τη μέρα και ίσως να μην μπορούσε να περάσει», κατέληξε η κόρη της.

Πηγή:in.