Φιλική νίκη η εθνική ομάδα ανδρών επί της Γεωργίας στο «Σεράφειο»

Η εθνική ομάδα νίκησε με άνεση τη Γεωργία με 17-9 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, ανεβάζοντας στροφές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιανουαρίου της Κροατίας.
Η εθνική ομάδα φουλάρει τις μηχανές της για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία (4-16 Ιανουαρίου), επικρατώντας επί της Γεωργίας με 17-9 σε φιλικό αγώνα στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο το βράδυ της Παρασκευής (22/12).

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στη Γεωργία, κυριαρχώντας από το 3ο οκτάλεπτο και μετά.

Με γκολ των Βλαχόπουλου και Γενηδουνιά η εθνική ομάδα προηγήθηκε 7-4 στο 2ο οκτάλεπτο, με τον Βλαχόπουλο να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (8-5).

Ο Βλαχόπουλος με το 4ο δικό του γκολ έκανε το 9-5 και ο Νικολαΐδης έφερε τη διαφορά στο 10-6. Η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε στο 4ο οκτάλεπτο, οι Γκιουβέτσης και Κάκαρης έκαναν το 14-8, με το εθνικό συγκρότημα να φθάνει στο τελικό 17-9.

water polo national team

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 4-3, 5-1.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουβιάς 3, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 2, Βλαχόπουλος 5, Τζωρτζάτος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος 3.

Γεωργία (Στανόγιεβιτς): Βαπένσκι 1, Νταντβάνι 1, Μπιτάτζε 2, Γιέλατσα 2, Μαργκακβελίτζε 1, Βάσιτς 2.