Το Μήνυμα του Πρωθυπουργού και οι ευχές Κασσελάκη στην Ομογένεια

ΓΝΩΜΗ: ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Λοιπόν ας το ξεκαθαρίσουμε ντόμπρα: «Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους απανταχού απόδημους ‘Ελληνες»  με δήλωση «αποκλειστικά μέσω μιας (ομογενειακής) εφημερίδος, δεν αποστέλλεται. Τελεία και Παύλα. Είναι, με όλο το σεβασμό στα πρόσωπα, πολιτικό ατόπημα, για να πούμε το επιεικέστερο.

Και το ατόπημα το πολιτικό το διέπραξαν χθες τόσο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Στέφανος Κασσελάκης. Και εάν ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε (καταχρηστικά) να ισχυρισθεί προς “δικαιολόγηση” της μονομερούς  διακίνησης των ευχών του προς την Ομογένεια, το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρξε «συνεργάτης» της συγκεκριμένης εφημερίδας, δυστυχώς ο Πρωθυπουργός δεν έχει, κατά την άποψή μας, καμία δικαιολογία.

Τα μηνύματα προς τον Απόδημο Ελληνισμό, αλλά και τις ευχές, με αφορμή κάποιο σημαντικό γεγονός, όπως π.χ. ο ερχομός του νέου έτους, τα διακινούν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα μέσω των Γραφείων Τύπου που διαθέτουν,  με μορφή Δελτίων Τύπου τα οποία αποστέλλονται ΠΡΟΣ ΟΛΑ τα έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της Ομογένειας, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού  και οι ευχές του πρόεδρου του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΔΕΝ είναι συνέντευξη ή άρθρο που μπορεί να δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα «κατ΄ αποκλειστικότητα».

‘Όποια κι εάν είναι αυτή η εφημερίδα.

Και για την ακρίβεια:

Μήνυμα του Πρωθυπουργού στους Απόδημους για το νέο έτος, διά μέσου του «Εθνικού Κήρυκα»

“Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους απανταχού απόδημους Ελληνες στέλνει με δήλωσή του αποκλειστικά μέσω του «Ε.Κ.» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.”

<ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ευχές του Στ. Κασσελάκη προς την Ομογένεια μέσω του «Εθνικού Κήρυκα»>

29 ΔΕΚEΜΒΡΙΟY 2023
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ