Περιοδεία Πανταζή σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία

Τον συνοδεύει η κόρη του Κόνι Μεταξά

Αθήνα.- Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, αναχωρώντας για περιοδεία σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.Πατέρας και κόρη έκαναν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day για τις σχέσεις τους, την περιοδεία και τον φημολογούμενο τσακωμό της Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

«5 χρόνια πριν ήταν η τελευταία περιοδεία» είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά και ο Λευτέρης Πανταζής συμπλήρωσε: «Είχαμε μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος μας έδωσε πολλή αγάπη και τώρα το ξανακάναμε».

Η κόρη του τραγουδιστή πρόσθεσε: «Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά μαζί στην Αθήνα το 2013. Ήταν δική μου απόφαση να μην κάνω live εμφανίσεις, γιατί ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media. Αλλά τώρα πρόσφατα έβγαλα και νέο τραγούδι, επειδή ξέραμε ότι θα πάμε και στην Αμερική εννοείται, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Αυτά δεν τα χάνω, τα Αμερική, Αυστραλία καιΚαναδά”.

Επίσης, ανέφερε: «Δεν μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Μέναμε μαζί για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική, πριν μετακομίσω».

Ο λαϊκός ερμηνευτής σχολίασε: «Ε, μαλώναμε, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδάγαμε, έτσι δεν ήταν;».

«Δεν νομίζω ότι σε σχέση με άλλες συγκατοικήσεις με γονείς να μαλώναμε τόσο πολύ, συνήθως τα παιδιά που μένουν μαζί με τους γονείς σκοτώνονται» είπε με τη σειρά της η τραγουδίστρια.

Για τον λόγο που μπορεί να νευριάζει μερικές φορές με τον πατέρα της, η Κόνι Μεταξά σημείωσε: «Όταν μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκαν για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να βρίσκονται σε ρήξη.

«Θα τα ξαναβρούν. Δεν ξέρω αν είναι και αλήθεια αυτό. Ξέρω ότι η Άντζελα είναι πάρα πολύ καλή μητέρα και η πιτσιρίκα έχει μεγαλώσει με τη μάνα», απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής και συμπλήρωσε:

«Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει αυτό το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω».

Συγχρόνως, η Κόνι Μεταξά τόνισε: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Τέλος, για το αν έχει στο μυαλό της το ενδεχόμενο της μητρότητας, η Instagrammer δήλωσε: «Δεν νομίζω να είμαι και ποτέ σε αυτή τη φάση».

Σε άλλο σημείο, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον γαμπρό του, Μάριο Καπότση, αφού ο γνωστός πολίστας γράφει στίχους για αρκετούς λαϊκούς καλλιτέχνες.

Πηγή: neoskosmos.com