Ξεκινούν τα μαθήματα του Κώστα Μπακογιάννη στο Χάρβαρντ

Ξεκινούν τα  μαθήματα του Κώστα Μπακογιάννη στο Χάρβαρντ και μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων θα διδάσκει κάθε Τετάρτη.

Έτσι ξεκινά η καριέρα του κ. Μπακογιάννη ως καθηγητής στο Χάρβαρντ. Το αμερικανικό πανεπιστήμιο πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι ξεκινά η εβδομαδιαία διδασκαλία του πρώην δημάρχου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά” το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, “Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική. Το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου μπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω“. Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευµα, 4.30-5.30 ώρα Βοστώνης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι θα προλαβαίνει να έρχεται στην Αθήνα το… πολύ μια φορά τον μήνα. Η σχολή στο Πανεπιστήμιο όπου θα κάνει τις παραδόσεις ο πρώην δήμαρχος θα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εµπειρία του στην πολιτική.