Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν σε απλό θάλαμο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα λόγω υψηλής πίεσης.

Η κατάσταση της είναι σταθερή και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Τι λέει φίλη της

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε πέσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις» περιέγραψε στενή της φίλη και συνεργάτης, Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

«Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Μία ανέβαινε η πίεση στο 16, μία έπεφτε στο 8. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», κατέληξε.