Ευχές στην Panhellenic Post για τα 12 χρόνια Αδιάλειπτης Παρουσίας στον Ομογενειακό Ορίζοντα του Διαδικτύου

 

Αθήνα.- Ευχές για τα 12 χρόνια διαδικτυακής ζωής της Panhellenic Post απέστειλαν στην διεύθυνση E-mail της Ηλεκτρονικής Πύλης σημαίνουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ελλάδος, αλλά και απλοί αναγνώστες μας από την γενέτειρα και τις ελληνικές παροικίες του εξωτερικού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες για τα ευγενικά τους μηνύματα τα οποία αντανακλούν στους αναγνώστες μας, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με το μπράβο που τους αξίζει καθώς εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και να παρακολουθούν τις εξελίξεις όχι μόνο στον ευρύτερο ομογενειακό χώρο, αλλά και στη γενέτειρα, πιστοί θιασώτες, διασώστες και διαδοσίες της ελληνικής μας γλώσσας!

 

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

Από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκό, Επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ,

Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο

Θερμές ευχές για την μακροημέρευση και την επιτυχία του «The Panhellenic Post”.  Η συμβολή του στην ενημέρωση της Ομογένειας, που τόσα πολλά της οφείλει το Έθνος μας, είναι σημαντική και αξίζει κάθε στήριξη.

Προκόπιος Παυλόπουλος

 

══════════════════

 

Από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Θεόδωρο Ρουσόπουλο

Αγαπητέ φίλε Χρήστο,

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 12 ετών ενεργούς παρουσίας της Panhellenic Post στην υπηρεσία του Απόδημου Ελληνισμού, σε συγχαίρω για την εξαιρετική δουλειά που κάνεις και την αγάπη με την οποίαν την περιβάλλεις.

Καθώς ήμουν εκ των κοινωνών της ιδέας σου προ δωδεκαετίας και ένθερμος υποστηρικτής της υλοποίησής της, χαίρομαι που παρά τις αντιξοότητες έχεις καταφέρει να είσαι καθημερινά η φωνή που συνδέει τον ελληνισμό στα πέρατα του κόσμου.

Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια αφοσίωση.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Ρουσόπουλος

 

══════════════════

 

Από τον Υφυπουργό Εξωτερικών,

Γιώργο Κώτσηρα,

Κύριε Μαλασπίνα,

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 12 ετών παρουσίας της ιστοσελίδας panhellenicpost.com, θα ήθελα να υπογραμμίσω τη σημασία της αξιοποίησης του Διαδικτύου για την προβολή των δραστηριοτήτων και επιτευγμάτων των Αποδήμων Ελλήνων, για τη δικτύωση των ομογενών και την ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Καλωσορίζω κάθε εγχείρημα που προωθεί την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν την ομογένεια και ευελπιστώ για την περαιτέρω ενίσχυση του δημοσίου διαλόγου για τον Απόδημο Ελληνισμό με καλόπιστο πνεύμα και ευρεία συμμετοχή.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην πορεία της ιστοσελίδας σας με γνώμονα την ενημέρωση της ομογένειας.

Γιώργος Κώτσηρας

 

══════════════════

 

Από τον Πρόεδρο Της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό

Γιώργο Φόρτωμα

Αγαπητοί αναγνώστες της The Panhellenic Post,

Είναι χαρά μου που λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων, καλούμαι να εορτάσω μαζί σας τα 12 χρόνια λειτουργίας της διαδικτυακής ενημερωτικής πύλης The Panhellenicpost.

Κάθε προσπάθεια ενημέρωσης του απόδημου ελληνισμού αποτελεί φάρο και δρόμο που ενώνει την Μητέρα- Πατρίδα με τον Ελληνισμό όπου γης. Η The PanHellenic Post και η ψυχή της ο κ. Χρήστος Μαλασπίνας, είναι μία τέτοια προσπάθεια, μια συμβολή στην διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών των ομογενών με την μητροπολιτική Ελλάδα.

Η ηλεκτρονική στέγη των συμπατριωτών μας που κατοικούν στο εξωτερικό, συμπληρώνει αισίως 12 χρόνια ζωής και αδιάλειπτης προσφοράς στην κοινή μας αποστολή, οι δεσμοί των εκτός επικράτειας Ελλήνων με τη μητρόπολη αλλά και ανάμεσά τους να παραμείνουν επί της ουσίας ενεργοί.

Σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα πάτρια εδάφη, η Ηλεκτρονική Εφημερίδα του Ελληνισμού έχει δημιουργήσει στα χρόνια της παρουσίας της τη δική της, συμπαγή κοινότητα. Έναν «τόπο» συνάντησης των Ελλήνων της Διασποράς με όσα συμβαίνουν στη Χώρα και, κυρίως, μια καθημερινή πύλη συνάντησής τους με την ελληνικότητα, καθώς υπηρετεί με συνέπεια τη γλώσσα, την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Ως νέος Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων, χαιρετίζω το έργο της Panhellenic Post Com και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο όλα τα χρόνια που ακολουθούν.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Φόρτωμας

══════════════════

 

Από τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Γιάννη Χρυσουλάκη

 

Αξιότιμε κύριε Μαλασπίνα,

Στέλνω τις ευχές μου στην ηλεκτρονική εφημερίδα PANHELLENIC POST για την 12 η επέτειο της μάχιμης και ευδόκιμης δημοσιογραφικής της πορείας, η οποία την οδήγησε να καταξιωθεί στα μάτια της ομογένειας ως ένας έγκυρος ιστότοπος για την ενημέρωση περί των ομογενειακών θεμάτων.

Ο Χρήστος Μαλασπίνας, γνωστός στην ομογένεια λόγω της εμπειρίας μισού αιώνα στο χώρο του ομογενειακού τύπου, έχει την απαραίτητη δημοσιογραφική ικανότητα να διαβάζει πίσω από τις λέξεις των ανακοινωθέντων. Στη δημοσιογραφία, παρέχουν ουσιαστική ενημέρωση οι άνθρωποι με κριτήριο και ο Χρήστος Μαλασπίνας έχει κριτήριο. Εύχομαι στην PANHELLENIC POST, να χαίρει πάντα της εμπιστοσύνης της ομογένειας για την έγκυρη ενημέρωση, για την προβολή του πολιτισμού μας και για το γεφύρωμα της απόστασης από την μητέρα πατρίδα.

Ο «αγαπητός Κεφαλονίτης Χρήστος» την αξίζει την εμπιστοσύνη αυτή, διότι μάχεται και διαρκώς «γκρινιάζει», υπέρ του Έλληνα ομογενή και υπέρ της πατρίδας. Όλα τα υπόλοιπα έπονται και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση. Μπορώ πλέον να το πω, διότι τον γνωρίζω από τον πρώτο μήνα υπηρεσίας μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού στο Υπουργείο Εξωτερικών και αυτό συνέβη σχεδόν πέντε χρόνια πριν.

Η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας θα είναι πάντα στο πλευρό της PANHELLENIC POST, η οποία προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση προς όφελος των Ελλήνων του κόσμου και προβάλλει την πολυσχιδή δράση τους.

Με τις καλύτερες ευχές στην PANHELLENIC POST για πολλές δεκαετίες αξιόπιστης ομογενειακής ενημέρωσης

Γιάννης Χρυσουλάκης

══════════════════

 

Από τον Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας

Αναστάσιο Δημοσχάκη

══════════════════

 

Από τον π. Πολιτειακό Βουλευτή, Πρόεδρο της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιού Χάμσαιρ

και πρόεδρο των Εκλεκτόρων του Μπιλ Κλίντον

Χρήστο (Κρις) Σπύρου

Ο Χρήστος Μαλασπίνας είναι ο δημοσιογράφος με καθαρές απόψεις και απεριόριστες γνώσεις όσο αφορά τον απόδημο Ελληνισμό, και όχι μόνο.  Τους ξενιτεμένους, για όποιο λόγο, Έλληνες.  Ο Χρήστος Μαλασπίνας έχει ζήσει τους πόνους και τις δυσκολίες της ξενιτειάς. Πόνους και δυσκολίες που νοιώσαμε και όλοι εμείς που μπορούσαμε να πάρουμε εκείνα τα χρόνια πιστοποιητικά κοινωνικών Φρονημάτων για να ξενιτευτούμε! Γι’ αυτούς τους λόγους, ο Χρήστος Μαλασπίνας ξέρει τι λέει και ξέρει τι γράφει για τον Απόδημο, τον ξενιτεμένο Έλληνα, τον Ομογενή.

Εύχομαι στο δημιούργημά του, το Panhellenic Post, να συνεχίσει να μεταφέρει με αντικειμενικότητα τις ειδήσεις και τις γνώσεις του από την Ομογένεια στην  Γενέτειρα και από την Γενέτειρα στην Ομογένεια, αλλά και από την Ομογένεια στην Ομογένεια, προς όφελος του Οικουμενικού ελληνισμού.

Εύχομαι και στον ίδιον χιλιόχρονος να είναι, γιατί άμα του πω να τα εκατοστίσει θα μου πει: Γιατί Σπύρου, από σένα θα τα πάρω;

 Χρήστος (Κρις) Σπύρου

 

══════════════════

 

Εκλεγμένη Παγκόσμιος Γραμματέας ΣΑΕ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αυστρίας

Δρ.Ολγα Σαραντοπούλου

Αξιότιμε κύριε Μαλασπίνα,

 Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την δωδέκατη επέτειο παρουσίας της Panhellenic Post. Που με την σταθερή και συνεχή της πορεία κατάφερε να ενημερώνει με συνέπεια κι εγκυρότητα την Ομογένεια και να αποτελεί κρίκο σύνδεσης με την μητέρα Πατρίδα.

Μεγάλη κι ανεκτίμητη η συμβολή σας στην ανάδειξη των θεμάτων που ταλανίζουν διαχρονικά τους Έλληνες του εξωτερικού αλλά και στην ανάλυση των προβλημάτων και στις προτάσεις επίλυσης των.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια αγάπη κι εκτίμηση προς τον Απόδημο Ελληνισμό, προσφέροντας πλήρη, σοβαρή κι αντικειμενική ενημέρωση στους ξενιτεμένους Έλληνες απανταχού της Γης.

 

Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου

 

══════════════════

 

Από το επίτημο μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλίου, Επίτημο μέλος ΔΣ ΠαΔΕΕ, πρωην στέλεχος Swedbank

Σωτήρη Δελή

Αξιότιμε κ Μαλασπινα,

Δεχτείτε παρακαλω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευχές για τα 12-χρονα του Panhellenic Post.

Δώδεκα χρόνια στην υπηρεσία της δεοντολογικής δημοσιογραφίας και της Ομογένειας. Μια προσφορά που εγώ και πολλοί μαζί μου τιμούμε στο πρόσωπο σας και της Panhellenic Post.

Εύχομαι καλή δύναμη στην συνέχεια του ταξιδιού και της προσπάθεια σας.

Μια προσπάθεια που αξίζει επαίνους, σεβασμού και δημόσιας αναγνώρισης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς!

Σωτήρης Δελής

 

══════════════════

 

Από τον π. Πρόεδρο Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, και του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου

Εμμανουήλ Βεληβασάκη

Αγαπητέ Χρήστο,

Με χαρά έλαβα την πληροφορία πως το Panhellenic Post κλείνει δώδεκα ολόκληρα χρόνια λειτουργίας!

Θερμά συγχαρητήρια φίλε Χρήστο!  Προσωπικά, σαν ενεργός ομογενής Αμερικής, σε ευχαριστώ για την ανεκτίμητη προσφορά σου στην Ομογένεια! Ευχαριστώ για την έγνοια σου, την σκληρή δουλειά σου, την ανιδιοτέλεια σου, και πάνω απ’ όλα την αγάπη σου, και την διάθεση σου να φιλοξενήσεις στις ηλεκτρονικές σελίδες σου όλες τις απόψεις, ανεξαρτήτως προέλευσης και κατεύθυνσης! 

Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Μανωλης Βεληβασάκης

 

══════════════════

 

 

Από τον Καθηγητή, Πρόεδρο Ακαδημίας Φιλοσοφίας, Επιστήμης και Παιδείας

Δημοσθένη Τριανταφύλλου

 Αριστεία 

Αγαπητέ κε. Μαλασπίνα, 

Επί τη ευκαιρία της 12ης επετείου από την ίδρυση της μοναδικής καθημερινής ηλεκτρονικής εφημερίδας « Panhellenic Post” , 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς μου ευχές όπως το εθνοφελές έργο σας συνεχίζεται εσαεί! 

Με μεγάλη αγωνία εδώ στην Αμερική εγώ και πολλοί άλλοι Ομογενείς, αναμένουμε να διαβάσουμε κάθε έκδοση σας και να ενημερωθούμε για πολλά θέματα που απασχολούν τους Απόδημους Έλληνες ανα την υφήλιο! 

Έχετε προσφέρει ένα αξιόλογο και μοναδικό έργο στην υπηρεσία του Απόδημου Ελληνισμού, από διαφορετικές θέσεις, ( Πρωινή, Εθνικός Κήρυκας, ΕΡΤ, κλπ) που το όνομα σας θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας για το προσεχές Υπουργείο Απόδημου Ελληνισμού! 

Εύχομαι ολόψυχα όπως η « Panhellenic Post” παραμείνει ο Λύχνος αείφωτος του Απόδημου ελληνισμού! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό, 

Δημοσθένης Τριανταφύλλου

══════════════════

Από τον Δημοσιογράφο της ΕΡΤ στο παγκόσμιο Ραδιόφωνο “Η Φωνή της Ελλάδας” / “The Voice of Greece”

Αθανάσιο Χούπη

Αγαπητέ μου κ. Μαλασπίνα,

στα αμέτρητα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σας, σε Μέσα Ενημέρωσης της Ελληνικής Ομογένειας, ξεχωρίζετε για το ήθος, το σεβασμό σας στη δημοσιογραφική δεοντολογία και την πίστη σας στις δυνάμεις του Ελληνισμού. Στοιχεία που αποτυπώνονται χαρακτηριστικά και στην   Panhellenicpost.com, που συμπληρώνει δώδεκα (12) χρόνια παρουσίας, στην υπηρεσία της Ελληνικής Ομογένειας. Σας εύχομαι να γιορτάσετε πολλές τέτοιες επετείους και να συνεχίσετε, όπως μας συνηθίσατε, με ξεκάθαρο λόγο και παράδειγμα, την πολύπλευρη προσφορά σας, προς τον Ελληνισμό όπου γης!!

Με βαθιά εκτίμηση,

Αθανάσιος Χούπης

 

══════════════════

 

Από τον Commander, Post GC01 The American Legion

Νίκο Παπαδόπουλο

Αγαπητέ Χρήστο Μαλασπίνα,

Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω την 12η επέτειο της έκδοσης του PANHELLENIC POST.  Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην έκδοση της εφημερίδας σου.

Είμαι αναγνώστης σου από την αρχή και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που υπάρχει αυτή η ΄πηγή’ αντικειμενικής πληροφόρησης για την Ομογένεια, και όχι μόνο.

Αγαπητέ Χρήστο, μου έχει δοθεί η ευκαιρία αυτά τα χρόνια να συνεργαστώ με εσένα για ομογενειακά θέματα, θαυμάζοντας τις γνώσεις σου και την συνεχή σου αφοσίωση στη προσπάθεια σου να αναδείξεις τα προβλήματα των ομογενών αδελφών μας, προτείνοντας ταυτοχρόνως και λύσεις.

Και πάλι, καλή συνέχεια στην έκδοση του PAN HELLENIC POST. Είμαστε δίπλα σου.

Με εκτίμηση,

Νίκος Παπαδόπουλος

 

══════════════════

 

Από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνισμού/ΑΗΕΡΑ JH10 HELLAS

Ιωάννη Παρασκευάκο

Λόγια  καρδιάς  πού βγαίνουν από το  βάθος της Ελληνικής ψυχής εκφράζοντας τον πόνο και την αγωνία για τα ξενιτεμένα  αδέλφια μας!
Ο συνεχής αγώνας  και σύμμαχο την σκληρή εργασία συνεχίζεται το καλό και αγαθό έργο σας για την παροχή υψηλού επιπέδου ενημέρωση.
Συγχαρητήρια να είστε καλά

Ιωάννης Παρασκευάκος

══════════════════

 

Από τον Διαχειριστή του ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Γιώργο Δήμα

κ.Χρηστο Μαλασπίνα

Διαχειριστη της εγκριτης τηλεφημεριδας – Pamhellenic post

Θερμες ευχες πολλες ευχαριστιες  για την 12ετη/καθημερινη και εγκυρη ενημερωση με νεα απο την ομογενεια και την Ελλαδα

Σας ευχομαι να συνεχισετε με την ιδια δυναμη για πολλα ακομα χρονια 

Με εκτιμηση

Γ Δήμας

 

══════════════════

 

Από τον εκδότη του DIASPORA-GRECQUE.COM

Γιάννη Σταυρινού

Kύριε Μαλασπίνα,

Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά αρκετά χρόνια την Panhellenic Post γιατί είστε ο μοναδικός πού μας πληροφορείτε καθημερινά για όλα τα νέα των Απόδημων Ελλήνων,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να συνεχίσετε επιτυχημένα οπως πάντα,

Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Γιάννης Σταυρινού

══════════════════

Από τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας Εθελοντισμού

Γιώργο Γαμπιεράκη

Θερμές Ευχές αγαπητέ Χρήστο μας για την άοκνη και διαχρονική μάχη για τα θέματα του Οικουμενικού Ελληνισμού που γνωρίζεις τόσο καλά !!! Πάντα στις επάλξεις !!! Εύγε για τον Ελληνικό και Ωραίο Αγώνα σου !
HelpHellenism
Ο Kosmos μιλά Ελληνικά !
Γιώργος Γαμπιεράκης
══════════════════