Τo Γυναικείο Δίκτυο Πρωτοβουλιών (WIN) τιμά την Μαρία Πάππα

Νέα Υόρκη.- To Γυναικείο Δίκτυο Πρωτοβουλιών (WIN) του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής το βράδυ της Κυριακής, 10ης Μαρτίου 2024 και ώρα 5.00 μ.μ. θα παραθέσει το επίσημο δείπνο στο πλαίσιο του οποίου θα ανακηρύξουν «Γυναίκα της Χρονιάς 2024» την Μαρία Πάππα (Maria Pappas), πρόεδρο του Κυπροαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Sand Castle» στη διεύθυνση 505 Franklin Ave, Franklin Square, N.Y., 11010 και εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η Μαρία Πάππα είναι διευθύντρια χαρτοφυλακίου (Portfolio Manager) στην Neuberger Berman, έχει εμπειρία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών στον χρηματοοικονομικό τομέα και έχει διακριθεί για τα επιτεύγματά της στον επαγγελματικό τομέα.

Τον Ιανουάριο του 2020 η γενική συνέλευση του Κυπροαμερικανικού Επιμελητηρίου την ανέδειξε πρόεδρο ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οργανισμού.

Η απόφαση του Γυναικείου Δικτύου Πρωτοβουλιών να τιμήσει την κ. Μαρία Πάππα προκάλεσε την ευαρέσκεια των στελεχών και των μελών του Επιμελητηρίου, τα οποία θα παραστούν και θα την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας και της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των οργανωμένων φορέων της ομογένειας.

Μέρος των εσόδων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, θα διατεθούν για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων μνήμης για την 50ή επέτειο της τουρκικής εισβολής και κατοχής, καθώς επίσης και για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο 2024 στην Ουάσινγκτον.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $125.00 για τις προκρατήσεις και στα $135.00 στην είσοδο. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Νιόβη Φιλίππου στο (646) 400 – 4965 μετά τις 5.00 μ.μ. ή στην κ. Γιώτα Γερολέμου στο (646) 407-2650.

Πηγή:anamiseis.net