Ασύλληπτη βία στην Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, παίκτες της Φενέρμπαχτσε τούς τσάκισαν στο ξύλο

HAKAN BURAK ALTUNOZ/ANADOLU VIA AFP

Αιματηρό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί της πρώτης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και παίκτες της δεύτερης τους τσάκισαν στο ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές.

Αδιανόητα σκηνικά στο τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με φοβερές κλωτσιές και μπουνιές.

Ο αγώνας έληξε έπειτα από 14 λεπτά καθυστερήσεων και ήταν αρκετά έντονος, με τον Μισί Μπατσουαγί να τον κρίνει στο 87′.

Όταν οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου, δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων εμφανίζονται να έχουν πηδήξει από τις κερκίδες και να τρέχουν προς το μέρος των παικτών της Φενέρμπαχτσε, της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ με μία εναέρια κλοτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Στη σύρραξη μπήκε και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, ο οποίος έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού, ενώ μια γυριστή κλοτσιά από τον Μπατσουαγί είχε ως στόχο έναν άλλον οπαδό, που έτρεχε προς το μέρος του.

 

Πηγή:Sport24.gr