Μανώλης Μαυρομμάτης: Δύσκολες ώρες για τον αθλητικογράφο και τη σύζυγό του

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του Ρένα Βενιέρη, οι οποίοι νοσηλεύονται από τα μέσα Φεβρουαρίου, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Για 45η μέρα παραμένουν στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους ενώ χθες, ο γιος τους, Μιχάλης, με ανάρτησή του απηύθυνε έκκληση για αίμα.

Υπενθυμίζεται πως ο αθλητικογράφος μεταφέρθηκε με τη σύζυγό του στο «Γεννηματάς» μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η οποία προκλήθηκε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Για 45η μέρα παραμένουν στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύεται και ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από καρδιακή ανακοπή.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, αν και πριν λίγες εβδομάδες ο Μανώλης Μαυρομάτης είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος.

Σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η περίπτωσή της είναι ακόμα πιο δύσκολη. Υποβάλλεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα αναπνευστικά της προβλήματα. Η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα εξωτερικά εγκαύματα, τα οποία είναι στο 40% του σώματός της.