Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1 (ολοκληρωμένο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Ατρόμητος – Πανσερραϊκός που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική των playouts με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Τζοβάρα και μετά το τραγικό λάθος του Χοβάν.Οι φιλοξενούμενοι που είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Άλεκσιτς ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο με τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο, να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και να το βρίσκει με τον Τζοβάρα που ήρθε από τον πάγκο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Ισοφαρίζει ο Ατρόμητος στην τελευταία φάση του αγώνα. Εκτέλεση φάουλ με τον Τζοβάρα να πιάνει την κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Χοβάν και έκανε το 1-1 στο 90+4′.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (ΣάσαΊλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46΄Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66΄Γούλερι), Ουάρντα(93′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66΄Χατζηστραβός), Άλεξιτς (85΄Σοφιανός).