Εγκαινιάστηκε το συγκρότημα Under Pressure – Athena, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης

Αισιόδοξος δήλωσε ο Γιάννης Σταυρόπουλος για την σύμπραξη του καφέ Under Pressure του σούπερ μάρκετ Athena, που εγκαινίασε το κοινό κτιριακό συγκρότημα το απόγευμα της Τρίτης. Φωτογραφία:«EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ»/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ.

Νέα Υόρκη.- Με μια ανοικτή γιορτή, στην οποία έδωσαν το «παρών» πελάτες κάθε ηλικίας, όπως επίσης και γνωστά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, το συγκρότημα του καφέ Under Pressure και της ελληνικής υπεραγοράς Athena πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαϊου, στις νέες εγκαταστάσεις της 31ης Οδού στην Αστόρια.

Πρόκειται για μια επιχειρηματική σύμπραξη, η οποία έγινε πραγματικότητα με αφορμή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο προνομιακό σημείο της διεύθυνσης 23-38 31st Street, στην «καρδιά» της Αστόριας, με το τρίτο, πλέον, κατάστημα του γνωστού καφέ και μια πολύ μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων να αποτελούν έναν σημαντικό πόλο έλξης, που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Φραγκίσκος Φίλης. Φωτογραφία:«EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ»/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ

«Είναι μια νέα προσπάθεια, η οποία ήθελε να συγκεράσει ένα ευρωπαϊκό στυλ καφέ με ένα Deli Gourmet ελληνικής υφής, με ανανεωμένες ιδέες, με καινοτόμες εταιρείες.  Στηρίζουμε νέους Ελληνες παραγωγούς και δη γυναικείους συνεταιρισμούς όλης της Ελλάδος, από την Θράκη, μέχρι και την Κρήτη», δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο συνιδιοκτήτης της Terra Medi και του συγκροτήματος Athena – Under Pressure, Γιάννης Σταυρόπουλος, ο οποίος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της επιχειρηματικής αυτής ιδέας.

Οι μέτοχοι Γιάννης Σταυρόπουλος και Γιώργος Γύρνας με τον π. Ανάργυρο Σταυρόπουλο και τον π. Γεδεών Βαρύτιμο κατά τον αγιασμό στο συγκρότημα Under Pressure – Athena. Φωτογραφία:«EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ»/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ

«Αυτό το ξεκίνημα είναι ένας συγκερασμός και ωρίμανσης σκέψης των τελευταίων τεσσάρων μηνών. Είδαμε τις προοπτικές ενός τέτοιου ανοίγματος κατά τα τέλη του 2023. Σύντομα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Ολο αυτό χτίστηκε σε 100 μέρες», ανέφερε ο κ. Σταυρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως το σούπερ μάρκετ Athena έχει όλα τα εχέγγυα προκειμένου να προσεγγίσει τους λάτρεις των μεσογειακών προϊόντων στην περιοχή.

«Βρίσκουμε τα πάντα. Για να είμαι ακριβής, οι κωδικοί οι οποίοι υπάρχουν εδώ είναι περίπου 1200. Ολοι αυτοί είναι ελληνικής προέλευσης, κάτι που δείχνει και την εξέλιξη της ελληνικής αγροτικής οικονομίας, την εξέλιξη της χώρας μας και την εξέλιξη των εδώ επιχειρηματιών», είπε ο Γιάννης Σταυρόπουλος.

Το καφέ Under Pressure λειτουργεί ήδη τρία διαφορετικά καταστήματα, τα δυο εκ των οποίων βρίσκονται στην Αστόρια και το τρίτο στο Ουαϊτστόουν, έχοντας κερδίσει το κοινό. Φωτογραφία:«EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ»/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας και τον Αγιασμό που τέλεσαν ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Αστόρια π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και ο αρχιμανδρίτης π. Γεδεών Βαρύτιμος, που επίσης υπηρετεί στην ίδια ενορία. Στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι, υπό τους ήχους ελληνικής -κυρίως- μουσικής, είχαν την δυνατότητα να καθίσουν για έναν καφέ ή να ψωνίσουν, δοθείσης ευκαιρίας, από τα ράφια του μίνι μάρκετ.

«Νοιώθουμε απίστευτα καλά. Αγαπάμε τον κόσμο μας και βλέπουμε ότι ο κόσμος ανταποδίδει σε όλο αυτό που κάνουμε. Είναι το τρίτο Under Pressure, αφού εκτός από το πρώτο στην 31η Λεωφόρο υπάρχει κι ένα στο Ουαϊτστόουν. Οι προσδοκίες μας και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι, όπως πάντα, να φεύγει ο πελάτης ευχαριστημένος και, κάθε φορά, ερχόμενος εδώ, να είναι ακόμη πιο ευχάριστη η εμπειρία του από την προηγούμενη», ανέφερε ο διευθυντής Λειτουργίας του Under Pressure, Φραγκίσκος Φίλης, ο οποίος τόνισε πως στόχος της επιχείρησης είναι να δικαιώνει την φήμη ότι σερβίρει «τον καλύτερο καφέ στην Αστόρια».

Πηγή:ekirikas.com