FIBA WORLD CUP Mundobasket 2027: Στην Εθνική ο Βασίλης Τολιόπουλος

Στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας προστέθηκε και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Σήμερα ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ,
Η Εθνική Ομάδα θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονική τη Ρουμανία (27/11, 18:30), για την πρώτη φάση των προκριματικών του Mundobasket 2027.
Μάλιστα,ο Βασίλης Τολιόπουλος προστέθηκε στις κλήσεις της γαλανόλευκης. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταξίδεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, για να ενσωματωθεί στην αποστολή.
Να θυμίσουμε ότι η γαλανόλευκη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από τη Δευτέρα (24/11), ενώ από τους 18 παίκτες που κάλεσε ο Βασίλης Σπανούλης, οι 14 ήταν παρόντες.
Οι Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Αντετοκούνμπο αναμένονται να ενσωματωθούν στην Εθνική, μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την EuroLeague, με τον Βασίλη Σπανούλη να τους έχει μαζί του στο εκτός έδρας ματς με την Πορτογαλία (30/11, 19:00).
Αυτοί είναι οι 17 παίκτες:
Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νάσος Μπαζίνας, Δημήτρης Φλιώνης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Ναζ Μήτρου – Λονγκ, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Νίκος Περσίδης, Νίκος Πλώτας, Νίκος Τουλιάτος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.
Πηγή: sport24.gr







Σχόλια Facebook