Ούτε στη Νέα Υόρκη δεν θα έχανε τη νίκη της ομάδας του ο Ιβάν Σαββίδης!

Την πρώτη του νίκη μετά από 5 αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ για το «δικέφαλο του Βορρά» άνοιξε ο Πέλκας στο 17΄ και στο 77΄ ο Μακ «σφράγισε» το «τρίποντο». Τη νίκη πανηγύρισε από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» και της Παγκόσμιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που βρέθηκε μαζί με τους οπαδούς του τοπικού συνδέσμου, στα Μπιλιάρδα Ολύμπια της Αστόριας.

Την πρώτη του νίκη μετά από 5 αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ για το «δικέφαλο του Βορρά» άνοιξε ο Πέλκας στο 17΄ και στο 77΄ ο Μακ «σφράγισε» το «τρίποντο».
Τη νίκη πανηγύρισε από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για την εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» και της Παγκόσμιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που βρέθηκε μαζί με τους οπαδούς του τοπικού συνδέσμου, στα Μπιλιάρδα “Ολύμπια” της Αστόριας, απ’ όπου παρακολούθησε τον αγώνα. Φωτογραφία:greeknewsonline.com

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στις νίκες, ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από τον αντίπαλο του και περιμένει πλέον τώρα με την καλύτερη δυνατή αισιοδοξία τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Το πρώτο γκολ σημείωσε με επιδέξιο τρόπο ο Πέλκας στο 17′.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 77΄ από τα πόδια του Μακ ύστερα από ασίστ του Πέλκα, με τους “ασπρόμαυρους” να φτάνουν κοντά και σε ένα τρίτο τέρμα στα επόμενα λεπτά που όμως δεν ήρθε.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου (62΄ Κάτσε), Λέοβατς (81΄ Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Αντόνις (71΄ Τζιόλης), Πέλκας, Μυστακίδης, Μακ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Λίμα (46΄ Μούκαμ), Δημούτσος, Χαμντανί, Λούι (79΄ Φούντας), Μάσα (62΄ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο.