Θρήνος στο αεροδρόμιο του Καΐρου – Ίδια εικόνα και στο Παρίσι

Κάιρο. Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των επιβαινόντων πτήσης της Egypt Air. Περιμέουν στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου.

Με δάκρυα στα μάτια έχουν φτάσει φίλοι και συγγενείς των επιβατών πτήσης της EgyptAir στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και ψάχνουν απαντήσεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

αρχείο λήψης (3)αρχείο λήψης (4)αρχείο λήψης (5)

 

Η μοιραία πτήση MS804 που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι – Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 02:45 τα ξημερώματα και ενώ είχε μπει στο FIR της Αιγύπτου.

Ανάμεσα στους 56 επιβάτες, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Egypt Air, βρίσκονται ένα παιδί και δυο βρέφη. Ο πιλότος του αεροπλάνου είχε 6.275 ώρες πτήσης, οι 2.101 με τον ίδιο τύπο αεροπλάνου, ενώ ο συγκυβερνήτης είχε 2.766 ώρες πτήσης.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 23:09 από το Παρίσι και χάθηκε στις 02:45. Την ώρα που χάθηκε πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών, στα 11.300 μέτρα, και είχε μπει στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για “πτώση” του αεροπλάνου. Είναι η πρώτη ένδειξη από πλευράς των επίσημων αιγυπτιακών αρχών ότι η πτήση MS804 μπορεί να συνετρίβη.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ.