ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Καμμένου βίος…

melissa1-90x901«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

 

 

melissa1-90x901Ε, μετά από αυτή την “εξομολόγηση” του Πάνου Καμένου ο κάθε ένας θα  νόμιζε ότι έσπευσε να παραιτηθεί, αφού δεν είναι δυνατόν να ενεργεί υπουργός όντας «εγκληματικά» και «αντισυνταγματικά»…

 

 

melissa1-90x901«Δυστυχώς, παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση», είπε. Και ξεμπέρδεψε (;) με τις Ερινύες του!.. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς! Την “επιτυχή” διαπραγμάτευση; Την ευκολία με την οποία ομολογεί ότι διοικούν …κατά παραβίαση του Συντάγματος;

 

melissa1-90x901Α, έδωσε και μία …υπόσχεση!  «…Παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης  (όπως λέμε την εποχή του Χαλκού!) να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».

Μάλιστα. Δοξάστε τον! Και ξαναψηφίστε τον!

melissa1-90x901

«Τοιούτοι υμίν έπρεπον αρχιερείς»…

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι έσχατο. Αν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Καμμένος, ως μη αριστερός, ορκίστηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο να τηρεί το Σύνταγμα!!!

Ακούει κανείς;;;