ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ: Εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

Γράφει ο Χρήστος Μαλασπίνας

Βρε, τι  είναι τούτοι; Που χωράει τόση σοφία; Τόση αυτοπεποίθηση πως θα αμολήσουν την κοτσάνα και κανείς δεν θα αντιδράσει; Λοβοτομή μας έχουν κάνει;

Στη Γαλλία δεν άφησαν κολυμβηθρόξυλο και εδώ τα πέρασαν όλα και μύτη δεν άνοιξε! Ούτε τσάφ! Ούτε ούουου! Μόνο χημικά και δακρυγόνα! Από την Αστυνομία!

Βάζουμε κάθετα στο δρόμο τις αστυνομικές κλούβες για να μην περνάει κανείς και διαταράξει τη …Νιρβάνα της Ηρώδου Αττικού και των υψηλών της ενοίκων!

Εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

Ιδού απόφθεγμα, Κατρούγκαλου για Νόμπελ: «Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα»!

Στον …Πολάκη το είπε;   Είδε, μήπως, τη φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο του… υπουργείου Υγείας;  Μάλιστα, ο κ. Πολάκης εμφανίζεται να καπνίζει αρειμανίως σε κοινή θέα όχι σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο, αλλά μέσα στο υπουργείο Υγείας!

Ε, δικό μας είναι το υπουργείο, δικός μας και ο νόμος, δικό μας και το γκουβέρνο, ό,τι θέλουμε κάνουμε!

Χώνουμε και άμα λάχει και τρία μέτρα κάτω…

Εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

Αχ σύντροφε, πόσο σε νιώθω! Ακούς εκεί να θέλουν να μας κόψουν και το τσιγαράκι, και τον καφέ! Στο τέλος θα μας …απαλλάξουν και από τα συζυγικά μας καθήκοντα! Θα μας γυρίσουν πίσω στην εποχή της …..Βαρβάρας! Ή, ακόμα πιο …αριστερά, θα μας βάλουν φόρο! Και στα καθήκοντα και στην …Βαρβάρα!

Σε εποχές υπογεννητικότητας, μάλιστα!

Εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

«Έξω οι τραμπούκοι από την Καλλιθέα. Προσπαθούν να φτιάξουν ένα δικό τους κράτος», είπε ο Υπουργός Παιδείας αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από …Εκπαιδευτικούς. Τους βάφτισε τραμπούκους επειδή αποδοκίμασαν την πολιτική του στο Παιδείας!..  Αριστερές ευαισθησίες…

Πιο …αριστερός ο Σκουρλέτης, ακύρωσε την προγραμματισμένη εκδήλωση στο δημοτικό κινηματογράφο «Λoυίζα» στο Βύρωνα, μετά τις «αβροφροσύνες» των αντιεξουσιαστών!

Εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

Α, να μην ξεχάσω! Το ζήτημα της νομιμοποίησης συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε offshore εταιρείες, που ψήφισε πρόσφατα η Ελληνική Κυβέρνηση, έθιξε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, με κατεπείγουσα ερώτησή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Ζητάει η ταλαίπωρη να πληροφορηθεί  εάν η επίμαχη ρύθμιση προέκυψε έπειτα από απαίτηση των Ευρωπαϊκών Θεσμών! Όχι δεν είναι ανέκδοτο! Θέλει να μάθει, λέει, εάν συνάδει ή αντίκειται στην προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής…  Της φοροδιαφυγής δεν ξέρω, της  αξιοπρέπειας, όμως, σίγουρα!

Αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα, πρώτη φορά αριστερά!

Ποιο τσιγάρο, ποιος καφές, ποια Βαρβάρα, β@ρ@-β@ρ@!