ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Η μόνη γραμμή της Κυβέρνησης…

melissa1-90x901Τι σας έγραφα προχτές για τις δηλώσεις ότι “είναι κάποιες φορές, είναι κάποιοι άνθρωποι και είναι κάποιες ατάκες που λένε, οι οποίες περνούν στην ιστορία”; Το θυμάστε;

 

 

melissa1-90x901Ε, τη φορά αυτή τα σκήπτρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Μίμη Δημητριάδη, τα παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης!

 

 

melissa1-90x901Τι είπε ο Άνθρωπος, ενάμιση χρόνο μετά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, μετά από ένα (το τρίτο εξ αρχής) Μνημόνιο, δύο εκλογές και ένα δημοψήφισμα; Είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ : «Είναι δύσκολα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει παρά μόνο να συμπονέσει αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μας»!!! Και σαν να μην του ΄φτανε αυτό, πρόσθεσε: «Τη συμπόνια τη λέω να υποφέρεις μαζί και να προσπαθείς διαρκώς να βρίσκεις καινούριες μορφές ανακούφισης. Αυτή είναι όλη η γραμμή της κυβέρνησης»!..

melissa1-90x901Έλεος! για να μην πω “ντροπή”!  Άντε, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΦΙΑ και περάστε μετά από το …ανακουφιστήριο! ΤΗΝ ΜΟΝΗ (σ.σ. “αυτή είναι όλη”)  ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

 

 

melissa1-90x901Ναι, για τον πάλαι ποτέ αρθρογράφο της ¨Καθημερινής“, λέμε.

Τι σου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!..